Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Lányok/nők) Vállalnátok hogy beáltok ķurv@nak csak
mert úgy érzitek minden kötél szakad?
Ha minden kötél szakad, akkor nyilván megtenném.
De mondjuk nehezen tudok elképzelni ilyen helyzetet. Előbb elmennék wc-t pucolni, takarítani, meg elvileg van egy mérnökinfós és egy pénzügy diplomám, meg elég jó anyagi helyzetben lévő családom.
De ha mondjuk a férjem meghalna és egy háborús övezet közepéről másképp nem tudnánk elmenekülni, akkor nyilván.
2023. jún. 2. 22:06
Biztos van az az élethelyzet. Pl ha a gyermekeimet sehogy masképp nem tudnám ellátni, vagy valami történne velük ami azonnali sok pénzt igényel.
De amugy én is vállalnék bármilyen munkát.
Amúgy sugar daddy
2023. jún. 2. 22:17
Most azt mondom nem tudnám megtenni, de ki tudja mit váltana ki belőlem éles helyzetben a nincstelenség.
2023. jún. 2. 22:25
Most őszintén, szerinted ez minden nőnek opció? Tessék már leszokni erről, hogy a nők alatt csak azt értitek, akinek fizetnétek a testéért. A rögvalóság viszont az, hogy a nők többsége akkor se tudna suggar daddyt találni, ha akarna. Ahogy a sarokra kiállva se tudna pénzt keresni. Még a legigénytelenebb csöves is inkább keres egy szebb nőt, és nem fog fizetni olyannak, aki ingyen se kéne senkinek.
2023. jún. 2. 22:42
Nem tudom elképzelni hogy minden kötél szakadjon és ne legyen abszolút semmi más lehetőségem. Nekem a méltóságom többet ér, mint a pénz, így ha olyan helyzetbe kerülnék, inkább eljárnék takarítani, vagy elmennék egy gyorsétterembe dolgozni, mintsem pénzért szexeljek.
2023. jún. 2. 23:33
Nem, mentális betegként eszem ágában sem lenne gallyra vágni a viszonylag stabil lelkiállapotomat, amiért hosszú évekig küzdöttem. Látszik, hogy nem vagy képes nókre emberekként tekinteni, kérdező. Iszonyatosan gáz vagy.
2023. jún. 2. 23:39
2023. jún. 2. 23:40
Kérdező, te lennél gay for pay, ha minden kötél szakad?
2023. jún. 2. 23:50
2023. jún. 3. 03:56
Ha minden kötél szakadna, es még akár napi 20 ora munka se oldaná meg az adott igen súlyos problémát akkor igen.
Mas kerdés hogy 40 fölött, túlsulyosan, narancsbőrösen, nagy de lógós mellekkel mennyire lennék népszerű...
2023. jún. 3. 08:50
Kapcsolódó kérdések: