Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek/éreznétek, ha egy lány miattatok lenne öngyilkos?
szerintem ha ilyen terveid vannak, ne csinald! en is voltam ilyen helyzetben es bar direktbe nyuszi voltam, de pl. ne neztem korul az uton vagy villamos sineknel mikor atmentem es remenykedtem, hogy mar nem erek haza tobbet. Kerestem a veszelyes helyzeteket stb.
Mostmar viszont tudom, hogx ezt is tul lehet elni, csak rengeteg idobe telik..
Hát először megijednék, hogy nehogy elővegyenek a lány halála miatt. Azután belátnám, hogy nem vagyok bűnös, mivel a lány ezzel bűntudatot akart bennem kelteni és a kapcsolat nem olyan, hogy bepróbálkozok valakinél és az el kell fogadjon engem, így túl könnyű lenne...
Én soha nem utasítok vissza senkit, s engem sem utasítottak vissza még soha, mert nem próbálkozok, és nálam se próbálkozik senki, mivel antiszociális és koravén vagyok.
Egyébként ha öngyilkos akarnál lenni...de úgysem teszed meg, mert aki direkt módon kijelenti, az általában nem teszi meg, és most is az általánosságról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!