Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Több barátnő kéne vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több barátnő kéne vagy inkább kötél?

Figyelt kérdés

Egyik sárkány lesz, másiknak világfájdalma lesz tök indokolatlanul, megin más mégse akár családot vagy nem akar együtt élni, bedepizik, félremegy, folyton elégedetlen. Mi ütött az emberekbe manapság, hogy az emberi kapcsolatok bármelyik formál át képesek vagyunk hosszútávon működtetni, de a párkapcsolat, mintha mindenki számára tabu lenne... Már tényleg nem tudom mit kéne másképpen csinálnom. Vagy mindenki szeretőt tart, aztán addig azzal foglalkozik, míg a párja le nem higgad?

Olyan, mintha valami nagyon vaskos, de annál nyilvánvalóbb hazugságot próbálnának lenyomni a torkomon. Tudom, hogy vannak jó kapcsolatok, látom is a környezetemben, tudom, hogy nem lehet velem olyan szar, hiszen én sem csinálom másképpen a dolgokat, mint az, akinek jó kapcsolata van, tudom, hogy nem lehet mindenki kattant és azt is, hogy nem "válogatom" őket magamnak. Tudom, hogy nem vág, yok társfüggő, mert, ha valami tarthatatlan, nem alkuszom meg, mindemellett van képessége és hajlandóságom is a kompromisszumokra... egyedül is élek hosszú ideje, ami nem lenne így, ha társfüggő lennék. Az "elvárásaimmal" sincs semmi baj, az ideálomhoz köze nem volt még senkinek, de úgy szerettem őket, mintha azok lettek volna és komolyan vettem magam részéről mindig a kapcsolatot. Nem vagyok sem igénytelen, se gazdag vagy szegény, se csúnya.

Most akkor cserélgessem a nőket, mint más az alsót, szopjak tovább türelmesen vagy találja ki hogyan leszek öngyi, esetleg tartsak kecskét?

#Fogalmamsincsmársemmirőlafűzfánfütyülőrézangyalzavarjaabizsergetőfárafelhát
2018. dec. 2. 01:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó reggelt!

Kötélről lebeszélnélek, kecske tartás rohadt macerás, hangos is, hacsak nem tanyán élsz. Biztos nem lenne barátnőd, ha a harmadikon jönne vele szembe a konyhából.

Keresgélj tovább. Vannak rendes nők, lehet, olyan körökben mozogsz, ahol ilyen hisztisekkel hoz össze a véletlen.

Új környezet, új ismerkedés, új lehetőségek.

Ne legyél türelmetlen, nézd meg a nőket,bókolj, udvarolj, legyél kedves, előbb-utóbb értékelni fogja valaki.

2018. dec. 2. 04:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Jót nevettem a kecskét emeletesben gondolaton. Nem mozgok semmilyen körökben, mert nem igazán érünk rá egyszerre barátokkal/haverokkal. Ezek teljesen random lányok/nők kinek hogy tetszik, netről vagy élőben. Nem hajszolok konkrét típust mindenkiben tudok találni olyat, ami megfog.
2018. dec. 2. 04:35
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

olyan nincs, hogy nem mozogsz semmilyen körökben.

Gondolom, járkálsz, utazol, ügyet intézel,ahol vannak emberek.

Haverok nem érnek rá? Minek hozzá haverok?

Lecseréltem a barátnőimet egy bizonyos élethelyzet után, mert tőlük még a kecske is okosabb volt,és taszítottak mindenkit. Szeretek egyedül menni, aki akar, megtalál.

Olyan jó szöveggel lehet ismerkedni.:)

Múltkor megkérdezte egy férfi a parkoló óra mellett, fizetős-e. Mosoly, oda-vissza, udvarias válasz,nem volt az esetem. :)

2018. dec. 2. 04:47
 4/7 anonim ***** válasza:

A nem mozgok semmilyen körökbent úgy értem, hogy van egy baráti köröm, ami ugye szétszéledt kissé és nem keresgéltem új blokkokat/klikkeket, akikhez csapódnék. Ismerkedni meg ismerkedek ahogy járok-kelek, össze is jön olykor kapcsolat, csak általában nem hosszúéletűek, mert nem igazán tárgyaló vagy kompromisszumkészek a lányok mostanában. Nagyon könnyen dobálózik mostanában mindenki azzal, hogy megszoksz vagy megszöksz, én meg mivel 1 nem ez volt a memoban, 2 nincs kompromisszum se, 3 rákérdezek és nem viccel, mondom, hogy oké, akkor megszököm. Bevallom ezt fájlalom, mert jó volna megállapodni már valaki olyan mellett, aki nem zár ki a szeretet köréből mindenféle kis piszlicsáré dolog miatt vagy legalább képes felnőtt módjára tárgyalni és empátiát/önkritikát gyakorolni, ha már én is veszem a fáradságot.

Na mindegy, majd alakul.

2018. dec. 2. 08:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit eltúlzod szerintem. Hány éves vagy?
2018. dec. 2. 09:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A kecskék cukik.

Amúgy hány felhasználóneved van gyakorin?

2018. dec. 2. 11:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Kettő. Véletlenül arról válaszoltam, amit számítástechnikához használok. 31 múltam.
2018. dec. 2. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!