Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok hogyan kategorizálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogyan kategorizálnátok a férfiakat külsőre egy 10-es skálán?

Figyelt kérdés

Csúnya

Átlag alatti

Átlagos

Átlag feletti

Helyes

Írjátok oda azt is melyiknek mikor van esélye, és mennyi. Tudom hogy nem szerettek pontozni, de na...

2023. jún. 2. 01:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%

átlagos 5

átlag alatti 0-4

átlag feletti 6-10

Ezek a számozások média szerinti férfiideál alapján történnek.

Helyes az szubjektív. Lehet valaki 3-as média szerint és helyes szerintem. Vagy lehet valaki 10-es mégia szerint és nem helyes szerintem.

2023. jún. 2. 08:03
 12/13 anonim ***** válasza:
6%

Csúnya- 0-3

Átlag alatti- 4

Átlagos-5

Átlag feletti-5-7

Helyes-8

Chad - 9-10

2023. jún. 2. 08:08
 13/13 anonim ***** válasza:
90%

1 Tetszik

2 Hát, nem tudom

3 Nem tetszik

De ez csak 3-as skála és nem csak a fényképarchoz van köze, egy csomó minden van ami a fotókon pl nem látszik.

2023. jún. 2. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!