Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ezt egy 30 fölötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ezt egy 30 fölötti férfinél mamahotelnek kategorizálnátok?

Figyelt kérdés

Egy kertesházban lakik a szüleivel, de a ház ki lett bővítve és olyan mintha lenne egy saját lakása házon belül.

Ebből a részből nem is nyílik ajtó abba a részbe ahol szülők laknak csak a kertből lehet bemenni.

így jó sokat lehet spórolni mert nem kell lakbért meg rezsit se fizetni mert azt a szülők fizetik.

2022. ápr. 2. 12:35
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%
Igen.
2022. ápr. 2. 12:47
 2/29 anonim ***** válasza:
93%

Nem izgat hol lakik, ha nem az a lenyeg, hogy az anya takaritson es fozzon ra. Ha igy is onallo ferfi tud lenni, akkor oke. Ismerek olyat, akinel ez full mamahotel kategoria, es olyat is, akinel nem.

Termeszetesen ha osszekoltozesre kerulne sor, az nem oda tortenne.

2022. ápr. 2. 12:49
 3/29 A kérdező kommentje:
2-es mert miért nem?
2022. ápr. 2. 12:50
 4/29 anonim ***** válasza:
90%
Ez a legrosszabb, mert o sosem fog onnan elkotozni, leven sporol, ellenben elvaras a novel szemben, hogy anyosek melle koltozzon. Nem igy kell megteremteni a kulonelest a szuloktol. Ez nem is az.
2022. ápr. 2. 12:51
 5/29 A kérdező kommentje:
4-es de akkor menjen egy csomó pénz a kukába albira? Az jobb?
2022. ápr. 2. 12:52
 6/29 anonim ***** válasza:
7%

"Termeszetesen ha osszekoltozesre kerulne sor, az nem oda tortenne."

Látod kérdező?

Ezt írta a 2. és ez így van. Dugásra lenne csaj, de kapcsolatra nem.

De persze ez csak a férfiakra vonatkozik, a nő a híd alól is jöhet, mert "az más"! >:)

2022. ápr. 2. 12:58
 7/29 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a mamahotel az, amikor teljesen ki van szolgálva az ember. Ha otthon lakik és önálló az más kategória. Én se költöznék oda, szeretem a privát szférát, nem akarnék anyósék nyakára költözni, de nekem van lakásom így nem kéne albérletezni sem.
2022. ápr. 2. 12:59
 8/29 anonim ***** válasza:
86%

5 Egyreszt jobb, igen, mert a felnott eletnek ez az ara, masreszt ha mondjuk 10 eve dolgozik, egy onerore osszesporolhatott volna annyi ido alatt egy osszeget. Ha az a cel, hogy 30-40 milliot sporoljon ossze, hogy hitel nelkul vegyen hazat, akkor mikor tervez onnan elkoltozni, 50-60 evesen?🤣 Majd a gyerekek is a mellekepuletbe szuletnek vagy mi lesz? Tudom, regen ez volt a divat, hogy 6 generacio lakik egyutt, de hagyjuk mar.

Masreszt meg nekem van lakasom, ide lehet koltozni mondjuk, igaz itt be kell szallni a rezsibe, szamlakba. De annyira ne legyen spur senki, hogy 40-50 ezer forintokat akar sporolni es inkabb a szulokkel akar elni. En is imadom a szuleimet, tok jo a viszonyunk, de csak SOS helyzetben mennek vissza hozzajuk lakni. Valoszinuleg tok jol ellennenk, de mar kinottem ebbol.

2022. ápr. 2. 13:01
 9/29 anonim ***** válasza:
88%
Sajnálom de az ilyen pasival azonnal megszakítanám az ismerkedést ahogy ez kiderül. Ő arra rendezkedett be hogy oda viszi majd az asszonyt és ettől minden épeszű nő azonnal behúzza a vészféket.
2022. ápr. 2. 13:01
 10/29 anonim ***** válasza:
76%

"4-es de akkor menjen egy csomó pénz a kukába albira? Az jobb?"

Ha vagy harminc, akkor legalább 4-5 éve dolgozol, nem? Addig csak félre tudtál tenni egy annyit, hogy lehessen felvenni lakáshitelt.

2022. ápr. 2. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!