Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ezt egy 30 fölötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ezt egy 30 fölötti férfinél mamahotelnek kategorizálnátok?

Figyelt kérdés

Egy kertesházban lakik a szüleivel, de a ház ki lett bővítve és olyan mintha lenne egy saját lakása házon belül.

Ebből a részből nem is nyílik ajtó abba a részbe ahol szülők laknak csak a kertből lehet bemenni.

így jó sokat lehet spórolni mert nem kell lakbért meg rezsit se fizetni mert azt a szülők fizetik.

2022. ápr. 2. 12:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%
ha eddig is mamahoteles voltál, akkor 30 felett hogy a túróba nemtudtál még lakást vagy házat venni?
2022. ápr. 2. 13:13
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
Olyn helyre költözni ahol anyós papucsban átslattyog? Ki van zárva.
2022. ápr. 2. 13:26
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 23L
2022. ápr. 2. 14:37
 14/29 anonim ***** válasza:
81%

"így jó sokat lehet spórolni mert nem kell lakbért meg rezsit se fizetni mert azt a szülők fizetik."

És mennyit spóroltál ha szabad kérdezni? Mert ideális esetben elvégezted az egyetemet mondjuk 23-26 körül. Ha okj, szakma akkor előbb. Legalább 5 éve dolgozol... mennyit sikerült spórolnod? Nincs meg még a minimum a lakáshitelhez?

2022. ápr. 2. 14:44
 15/29 anonim ***** válasza:
35%
Ha megvan az egészséges független élet a szülőktől, akkor szerintem nincs ezzel gond.
2022. ápr. 2. 14:52
 16/29 anonim ***** válasza:
92%
Ez máshogy gáz. A mamahoteles csávó olyan, akinek mindegy, hol lakik, de a valaga legyen tisztára nyalva. Az ilyen mamához költözős meg... azt kell felfognia annak, aki a szüleihez akarja a párját beköltöztetni, hogy a párodnak anyukád egy idegen asszony. Akkor is, ha összeházasodtok, és nagyon jóban vannak.
2022. ápr. 2. 14:58
 17/29 anonim ***** válasza:
88%
Szülők fizetik a rezsit? Ikyen "férfit" messze el kell kerülni. Egyébként sem költöznék anyós mellé. Se olyan helyre ahol nincs beleszólásom semmibe, mert ugye nem az enyém (részben sem)
2022. ápr. 2. 15:18
 18/29 anonim ***** válasza:
81%

Ez így elég kevés infó.

Ismerek olyat, aki hasonlóan élt, de kb. teljesen önállótlan volt, az anyja mindent megcsinált. Lett nője, össze is házasodtak, és különköltöztek. Inkább élnek panelban, mint így kertesházban. A feleségben volt annyi, hogy hamar felismerte a mama befolyását és a férj is szerencsére hallgatott rá, így önállóvá váltak.

De ismerek olyat, ahol nincs így elszeparálva, mégis önálló a férfi. Én így jöttem össze a párommal. Azóta meghaltak a szülei, előtte ő gondozta őket. Ez sosem zavart.

Mondjuk a te esetedben nem értem, hogy miért a szüleid fizetik a rezsit, ha van kereseted? Te nem fürdesz? Rád nem kell fűteni? Inkorrektnek tűnik, hogy nem szállsz be a költségekbe.

2022. ápr. 2. 15:24
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
10: Abban az esetben van ez így ha: Mindig jól keresel és mondjuk nem tanár vagy. Soha egyetlen hónapot sem vagy munka nélkül. Soha egyetlen váratlan kiadás nem jön az életedbe. Én mondjuk 120ezer forint kezdőfizetéssel kezdtem, el lehet képzelni abból mennyit lehetett megtakarítani. Adtam rezsibe mindenbe, és még így is tettem félre. Tehát az első évben nem annyit keresel mint az 5. évben, viszont a lakásárak sem annyiak mint 5 éve.
2022. ápr. 2. 15:39
 20/29 anonim ***** válasza:

19-es:

Teljesen jogos a felvetés. A kevés pénz kérdését két oldalról közelíteném meg:

A tanárok, ápolók, mentősök, tehát lényegében azon állami szektorban dolgozók, akik nem kapnak több fizut, de tanultak, ott érthető.

De ott van egy csomó szakmunkás, aki azért keres minimálbért, mert nem akarja lenyomni a seggét, hogy akárcsak esti okj-n ingyen tanuljon valami ambíciózusabb szakmát. Vagy legalább önmagát valahogy fejlesztené a szakmájában. Mert mondjuk azt elhiszem, ha mondjuk egy szobafestő azt mondja, hogy ő teljesen meg van elégedve a munkájával, mindig van ott újabb trend, lehetőség, a helyszínek, igények változatosok. Ott minden lehetőség megvan rá, hogy légy annyira jó, hogy körbeadjanak és 2 hetes munkáért elkérj 1-2 milliót. Mert igen, megvan az oka annak, hogy mondjuk valamelyik szakembert alig fizetik meg a megbíziói. Vagy mondjuk, hogy nem adják körbe. De egy gyári munkás nehogymár azt mondja nekem, hogy ő totálisan meg van elégedve a szalag melletti munkájával.

2022. ápr. 2. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!