Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan kategorizálnátok a férfiakat külsőre egy 10-es skálán?
Csúnya
Átlag alatti
Átlagos
Átlag feletti
Helyes
Írjátok oda azt is melyiknek mikor van esélye, és mennyi. Tudom hogy nem szerettek pontozni, de na...
Valóban nem szeretek pontozni, és nem is tudok. Sose értettem, hogy lehet egy nyamvadt számmal leírni egy embert.
Ha valaki tetszik, az nekem 10-es. Nem tudnék rá más számot mondani.
Ha meg nem tetszik, nem akarok tőle semmit, akkor tök felesleges lenne pontozgatnom, mert végül is az eredmény az, hogy 0.
Nálam az utolso 2 fordítva van
Átlagos - helyes - átlag feletti
Az átlag felettiek a helyeseknél jobbak.
Nálam van olyan hogy annyira nem tetszik, csak elmegy kategoria ilyenkor vagyok valoban kiváncsi arra hogy de mit tud. Mert attól még ki tud váltani vonzalmat szemet is ha talpraesett életképes ért a nőkhöz tudja mit csinál és egy valodi férfi.
A helyeseknél meg csak reménykedem abban hogy de monogám is meg szerelmes tipus is és életkés sikeres is, tehát hogy megvannak benne ezek is és nem egy IQ, EQ nulla az mellett hogy helyes vonzó tetszik.
A csúnyáknak meg jóformán lehetetlent kéne nálam elérni. Volt már aki meglepett hogy nem tetszett, de elérte hogy adjak esélyt és hoppá..de alaovetoen aki nem tetszik azzal mint nő szoba se állok. Ez így kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!