Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek találok ilyen fiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek találok ilyen fiút?

Figyelt kérdés

- Nem járok diszkóba

- Többre értékelek egy sétát, filmnézést, és hasonló privát programokat, minthogy beüljek egy kocsmába még 10-15 ismerőssel/ismeretlennel

A baj csak ott kezdődik, hogy a legtöbb fiú akit ismerek, az a tipikus "menjünk a diszkóba", állandóan pörög, mehetnékje van.

Most gondolom azt gondoljátok,h ilyen kis otthonülős nyomi vagyok ..de nem mert szép lány vagyok tudom magamról..sokan udvarolnak,de mind az ellentétem buli buli buli... :S Volt párom 34 éves és vele nagyon jól kijöttem.

Várom válaszaitokat,a kritikát is elfogadom.

Előre is köszönöm.

2010. okt. 10. 23:31
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Nem minden fiatal korú srác alkalmatlan az ilyen életre. Én 22 vagyok, dolgozok keményen, hogy előrébb jussak, tudjak magammal valamit kezdeni. Soha nem is akartam a szüleimre támaszkodni, sőt, engem jó érzéssel tölt el, ha segíthetek, nekik, és szoktam is. Rühellek discoba járni, nem bírom a sok ribancot, akik ilyen feszületruhás rózsaszíninges kis köcsögökkel táncolnak egy ritkaszar tuc,tucos zenére, amitől csak hányni lehet leginkább.

Imádok kirándulni, és felfedezni a természetet, abban élni. Szeretem a régi rock zenét, szerintem akkor még tudták mi a normális, és HOBO fan is vagyok. :)

Sőt elég kiszámíthatatlan, tudok meglepetéseket okozni, de ugyanakkor megbízható vagyok.

Szoktam mondani, kedvesebb legyen a különös, mint a tiszteletreméltó. :)

Úgyhogy aki azt mondta csak idősebb srácok lehetnek ilyenek, akkor azt nem mondanám...

Szép napot. 22/F

2010. okt. 12. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!