Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek találok ilyen fiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek találok ilyen fiút?

Figyelt kérdés

- Nem járok diszkóba

- Többre értékelek egy sétát, filmnézést, és hasonló privát programokat, minthogy beüljek egy kocsmába még 10-15 ismerőssel/ismeretlennel

A baj csak ott kezdődik, hogy a legtöbb fiú akit ismerek, az a tipikus "menjünk a diszkóba", állandóan pörög, mehetnékje van.

Most gondolom azt gondoljátok,h ilyen kis otthonülős nyomi vagyok ..de nem mert szép lány vagyok tudom magamról..sokan udvarolnak,de mind az ellentétem buli buli buli... :S Volt párom 34 éves és vele nagyon jól kijöttem.

Várom válaszaitokat,a kritikát is elfogadom.

Előre is köszönöm.

2010. okt. 10. 23:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ej, B.a.z.megye:-) Kár, hogy az ország másik végén lakom. 23.40-es voltam, ja és 24/F
2010. okt. 10. 23:45
 12/21 A kérdező kommentje:

Nagyon nehéz normális párt találni!

A lányok 70%-a ribi sajnos :S

A férfiak 70%-a meg csak kihasználják a nőket.

2010. okt. 10. 23:50
 13/21 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen vagyok, megértem a problémádat. :)

Én a helyedben lehet, hogy maradnék az idősebbeknél, ők már valószínűleg kinőtték ezt a bulizós korszakot. A mi korosztályunkat meg kell hagyni a tizenéves kislányoknak...

De azért kitartás, történhetnek csodák! :)

20L

2010. okt. 10. 23:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Én szívesen megismerkednék veled:)
2010. okt. 11. 00:03
 15/21 anonim ***** válasza:
én éppen ilyen lányt keresek. Egyébként az otthon ülős nyomi hogy függ össze azzal, hogy szép vagy? Vagy miért zárják ki egymást?
2010. okt. 11. 02:58
 16/21 A kérdező kommentje:
Mert sok fiú az gondolja,ha egy lány nem zseret bulikba járni...ak az már nem is lehet igazi nő. :S
2010. okt. 11. 10:30
 17/21 anonim ***** válasza:
KOCSMA4EVER!!!!!
2010. okt. 11. 11:00
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Sok ilyen fiú van, többek között bennem is megvannak ezek az igények, és többre értékelek egy olyan programot ahol csak kettesben lehetek egy lánnyal. A diszkóba járásból már kinőttem, bár soha nem is voltam az a nagyon bulizós fajta :)

Rendes lánynak tűnsz, és Miskolc nincs is messze :)

Ha gondolod írj és beszélgethetünk :)

27F

2010. okt. 11. 13:32
 19/21 A kérdező kommentje:
Kedves vagy. Válaszoltam neked privátba.
2010. okt. 11. 14:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Én egy ilyen lányt várok, de sosem fogom megtalálni.
2010. okt. 11. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!