Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találok ilyen fiút?
- Nem járok diszkóba
- Többre értékelek egy sétát, filmnézést, és hasonló privát programokat, minthogy beüljek egy kocsmába még 10-15 ismerőssel/ismeretlennel
A baj csak ott kezdődik, hogy a legtöbb fiú akit ismerek, az a tipikus "menjünk a diszkóba", állandóan pörög, mehetnékje van.
Most gondolom azt gondoljátok,h ilyen kis otthonülős nyomi vagyok ..de nem mert szép lány vagyok tudom magamról..sokan udvarolnak,de mind az ellentétem buli buli buli... :S Volt párom 34 éves és vele nagyon jól kijöttem.
Várom válaszaitokat,a kritikát is elfogadom.
Előre is köszönöm.
Nagyon nehéz normális párt találni!
A lányok 70%-a ribi sajnos :S
A férfiak 70%-a meg csak kihasználják a nőket.
Ugyanilyen vagyok, megértem a problémádat. :)
Én a helyedben lehet, hogy maradnék az idősebbeknél, ők már valószínűleg kinőtték ezt a bulizós korszakot. A mi korosztályunkat meg kell hagyni a tizenéves kislányoknak...
De azért kitartás, történhetnek csodák! :)
20L
Szia!
Sok ilyen fiú van, többek között bennem is megvannak ezek az igények, és többre értékelek egy olyan programot ahol csak kettesben lehetek egy lánnyal. A diszkóba járásból már kinőttem, bár soha nem is voltam az a nagyon bulizós fajta :)
Rendes lánynak tűnsz, és Miskolc nincs is messze :)
Ha gondolod írj és beszélgethetünk :)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!