Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bulizásból kiöregedő 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulizásból kiöregedő 30-as "fiatalemberként" milyen lehetőségek vannak a párkeresésre, ha drága hobbikra nem telik?

Figyelt kérdés

Sajnos a 20-as éveim azzal mentek el, hogy ahelyett, hogy megtanulok rendesen és kedvesen kommunikálni, ahogy a nők szeretik, és ezen túl még ki is gyúrom magam és megcsináltatom a fogszabályzást, sajnos én csak eljárkáltam budapesti szórakozóhelyekre, felöntöttem a garatra, hogy érzelmileg elérjem azt a fordulatszámot, ahol kb a normál emberek vannak, és úgy próbáltam nőkkel ismerkedést kezdeményezni.

Néha-néha sikerült is, de szerintem a berúgások 99%-a teljesen haszontalan volt, és mostmár így 34 éves koromra egyáltalán nem bírja a szervezet és egyetlen sörtől fáj mindenem. Társkeresőkön sem tudom sajnos prezentálni magam elég jól, bár elég mennyiségű pénz (~100k) befizetésével el tudok érni annyi nőt, hogy még így is tudok találni valakit.

Éppen voltak kapcsolataim mindenféle minőségben és hosszúságban, mindenféle nővel, de általában sosem olyannal, amilyennel én szerettem volna, hanem akinek éppen kellettem. Hasonlóképpen remekeltem társkeresőn is.

Sajnos nagyon nehézzé teszi a dolgot hogy elég satnya a fizikumom és az adottságaim, valamint autista jellemvonásaim is vannak szép számmal. De ettől függetlenül éppen fenn tudok tartani kapcsolatokat, csak ugye a kinézetem miatt eléggé korlátozott, hogy milyen szépségű nőknek kellek.

Bár rendes diplomám és szakmám van, amivel magyar alkalmazotti viszonyok között elég jól lehet keresni (nem IT...), valamint van lakásom és új autóm is (céges), azért éppen attól nagyon távol vagyok, hogy olyan hobbijaim legyenek, amire azért felfigyelnek a nők, mint pl:

- hobbi repülőzés

- sportkocsi (30-40 milliós)

- motor

- levetett bmw-kkel hobbiból driftelgetni amíg szét nem esnek

- sportlövészet

- vitorlás hajó

- gitár

- spirituális humbukkal behülyíteni az arra fogékony nőket

- rokkeres alkesz züllés

- szteroidos kondi

Sajnos így nagyon nem látom a fényt az alagút végén, hogy most mégis így hogyan tudnék kapcsolatba kerülni nőkkel, lehetőség szerint fiatalabbakkal (~25...28).

Lehet jönni savazni, csak ha egy nő írna ki hasonló dolgokat, akkor nem szállna rá senkit, mert úgy tűnik a nőkre más szabályok vonatkoznak.

2023. máj. 21. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj olyan nincs, hogy nem lehet változtani a külson.Edzessel lehet. Nyilvan könnyebb kifogásokat keresni, mintsem tenni érte. Ha gondolod tegyél be képet, mert olyan szinten leírod magad, h fáj olvasni.
2023. máj. 21. 22:14
 12/85 anonim ***** válasza:
100%
#10: linkelj már légy szíves erre példát, mert én évek óta itt vagyok, de még nem voltam tanúja effélének.
2023. máj. 21. 22:15
 13/85 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, csak ismételni tudom magam: ha bármilyen hobbit csak azért cisnálsz, hogy becajozz vele, akkor kudarcot fogsz vallani a hobbiban is, a csajozásban is. Ráadásul még élvezni sem fogod.

Csinálj valami olyasmit, amit élvezel és képes vagy szenvedéllyel űzni. Ismerkedési szempontból hasznos, ha közösség is van hozzá, de az csak mellékes, maga a hobbi kell, hogy a lényeg legyen.

"Gitározás telített, jól kell kinézned, hogy elérj valamit"

Mármint hogy... jól gitározz, ahhoz jól kell kinézned?

50 rugó egy Yamaha C40es. Én azon tanultam meg gitározni anno (akkor még 30 volt..:D). Jó, megbízható márka. Évente érdemes rá venni egy új húrszettet, 5-8ezer forint.

Letöltöd a GuitarPro 5-öt torrentről ingyé, de akár ki is fizetheted, nem drága. A net meg tele van gitártabokkal, oktató anyagokkal stb.

Voltak haverjaim akik csak azért gitároztak, mert menő. Sosem tudtak csajozni vele. Tudod miért? Mert amikor a csaj azt kérte játszon neki valamit, a srác csak nyamnyogott valamit, mert valójában nem tudott gitározni.

Fektess valamibe enrgiát. Ennyi lenne a lényeg. Ha te mindenben csak a pénzt látod, akkor rohadt felszínes vagy, ami egy óriási hátrány, a legtöbb ember (beleértve a nők többségét, de a normálisokat mindneképpen) messziről kerüli az ilyeneket.

2023. máj. 21. 22:18
 14/85 A kérdező kommentje:

11

nem azzal kezdtem az életem, hogy leírom magam, de amikor a nők nem adnak pozitiv visszajelzés a kinézetemre, akkor mégis mit gondoljak?

az emlékezetes volt, amikor összejártam egy nővel 2 évig, és a végefelé mondott egy olyat, hogy "most épp szépnek látlak"....ja, hogy addig nem? hát ok.

2023. máj. 21. 22:19
 15/85 anonim ***** válasza:
100%
#14: és mit tettél eddig a külsőd javításáért, ha az neked ekkora problémát okoz?
2023. máj. 21. 22:21
 16/85 anonim ***** válasza:
0%
vegyél egy iphone 14 pro maxot, és menj le a morrisons2-be
2023. máj. 21. 22:21
 17/85 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen nőnek nem tapsolnak, hogy Alain Delon-ra vágyik bányarémként, kinevetik, vagy sajnálják, esetleg le se tojják. Csak a te fejedben létezik az, hogy sok sikert kívánnak neki.

Neked az edzés nem fog segíteni, agyban kéne változtatni, negatívan állsz magadhoz és a nőkhöz körülötted.

De te teszed ki magad a csalódásnak, amikor olyan nők körül legyeskedsz, akiknél tudod, hogy nem rúgsz labdába. Ő arról nem tehet, hogy nem tetszel, te tehetsz arról, hogy nem veszed a jeleket, amik arra utalnak, hogy a közelébe se férkőzz!

Egyáltalán mi nálad az ismerkedés? Odamész, elhívod randira, később felajánlod, hogy menjen fel hozzád, vagy mit? Vagy lassú csigabiga vagy?

Talán nem kéne erőszakosan, görcsösen nőt kihalászni, hanem tényleg csak beszélgetni, de mindezek mellett a legfontosabb az lenne, hogyha kicserelnéd a gondolkodásmódodat a nőket illetően pozitívabbra, mert nem mindegyik aranyásó, vagy mindegyiknek egyforma az ízlése férfiakat illetően!

2023. máj. 21. 22:22
 18/85 A kérdező kommentje:

13

sokáig csinálgattam elektronikus zenéket (house), ami egy eléggé lenézett és nem értett dolog, de amikor a dizsibe megy a zene, azt valahogy mindenki megérti.

és az is egy költséges hobbi, mert egy pár értelmezhető hangszóró 150 ezer forint plusz "hangkártya" 40-50 ezer, fejhallgató 30-40, a szotfvereket lehet warezolni utána csak tálentum és/vagy energiabefektetés kérdése hogy mit ér el az ember.

Nekem csak időm volt, készségeim nem, általában lenézték, néhány nő értékelte, hogy ilyen szintű agyi teljesítményt össze tudtam hozni, de a befektetett energiához képest a megtérülés nagyon nagyon nagyon csekély volt.

ja és ne kezdjük el, hogy az emberek nem azért gyúrnak hogy kelljenek a nőknek....

2023. máj. 21. 22:23
 19/85 anonim ***** válasza:
91%
Nem jár senkinek a pozitív visszajelzés azért, mert létezik. Nem neked írtam le ezt a napokban? Hogy ahhoz, hogy valaki visszajelezzen, jelezni kell?
2023. máj. 21. 22:23
 20/85 A kérdező kommentje:

17

én általában elég direkt vagyok, buliban odamegyek, nyomok valami nonszensz dolgot, amiből azért látszik hogy jól pörög az agyam, néhányan erre rákapnak, természetesen nem a szép lányok, mert náluk csak max akkor rugok labdába ha tényleg TÖKÉLETES a szöveg és 100% azt mondom, amit hallani akarnak. Táncolok a nőkkel, egyértelmű nekik, hogy közeledek, jól is szoktam csinálni, érzik, hogy kompetens vagyok ilyen téren.

Hazajönni nem szoktak velem, de utána általában még felhivom őket, és megbeszélünk egy találkozót, aztán sokszor még a megbeszélt helyre sem jutok el velük, mert feljövünk, mert "ó otthonhagytam a pénztárcám" és végsősoron gerincre is vágom őket és nem tűnik úgy, hogy ez probléma, mert visszajárnak.

úgyhogy engem nem kell félteni, ha zöld a lámpa, akkor nem félek tövig nyomni a gázt, bár ez lehet kétértelmű volt

2023. máj. 21. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!