Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem költhetek magamra a saját szép-kártyámról? Mert drága amit vennék?
Szeretnék egy táskát magamnak, és találtam is egy online boltot, ahol szépre tudnék táskát venni. No a férjem kiakadt, hogy 30ezret költenék szabadidő zsebből, amin így is marad 130.
Már lejárt egyenleg is van rajta, tehát vonnak le belőle a semmiért. Karantén van, sehová nem tudnám elkölteni, és jön még rá, több mint a táska ára. Nem a likvid pénzünket költeném, hanem egy másra nem jót, és lenne egy szép jó táskám.
Neki is mutattam, hogy ha kéne valami akár cipő kabát bármi válasszon, de azért is csak hisztizet, hogy minek.
Pedig van utcai viseletre is holmijuk
Én is kifakadtam miatta.
(#7 a cafetériát nem venném a pénzügyi gondok közé, sőt, azzal nem számolok bevétel szinten egyáltalán, mert kötött, hogy mire költhetem el, nem likvid, maximum ha valaki 1:1 beváltja nekem pl belépőre, mert neki mindegy, hogy ő fizeti cash, vagy én online/helyben a kártyával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!