Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek ugye nem esne az rosszul, hogy valentin és nőnapra nem vennék semmit?
Én pl imádom, hogy a párom ilyen, és nem költi vackokra a pénzét kamu ünnepek miatt. Mondjuk mi névnapot és karácsonyt se tartunk.
N
Édesapám nem vesz nőnapra semmit, mert nagymamám aznap halt meg, így nála ez kimarad. Teljesen megértem, tőle nem kaptam virágot még életemben ezen a napon.
De nekem még nem volt olyan férfihoz szerencsém, aki virágot adott volna bármikor is, ez valahogy kimaradt... Biztos az exeim is úgy gondolkoztak, mint te.
De a kérdésedre válaszolva, nem esne rosszul, hiszen azt sem tudom milyen érzés ilyenkor bármit is kapni, nekem így is jó.
Én vagyok az a lány, aki minden ilyen kérdés alatt azt hangoztatja, hogy a közös élmény a jó, nem a tárgyak. Így most is azt mondom, hogy én annak a híve vagyok inkább.
Nem esne...mivel mi nem tartunk névnapot, sem nőnapot, sem mai napot. De ha valaki akar, hát miért ne ünnepelhetne?
"Mondjuk az anyák napjáról is hasonló véleménnyel vagyok. A karácsonnyal, húsvéttal semmi bajom nincsen mivel azoknak legalább van valami történelmi " ez viszont így nem igaz, nézz már utána, hogy mi az ünnepek eredete, mielőtt okoskodsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!