Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek ugye nem esne az rosszul, hogy valentin és nőnapra nem vennék semmit?
Figyelt kérdés
Ezt a két napot rühellem, mivel a valentin nap maga egy nagy hülyeség, mivel nem csak aznap kell szeretni igazán a másikat, hanem mindig és ez a nap nem szerelmeseké hanem a kereskedőké. A sok birka meg beveszi ezt a valentin napi maszlagot. Ugyanez a véleményem a nőnapról is, mi a fenének kell pont aznap tisztelni, szeretni a női nemet, mikor azt is mindennap lehet és minek kell ajándék mellé? Mondjuk az anyák napjáról is hasonló véleménnyel vagyok. A karácsonnyal, húsvéttal semmi bajom nincsen mivel azoknak legalább van valami történelmi vonatkozásuk és hangulatuk.2018. febr. 14. 13:38
11/12 anonim válasza:
12/12 anonim válasza:
Nekem nem esik rosszul hogy nem veszel nekem semmit még Karácsonyra sem, mert nem ismerlek. De mivel én nagyon szeretek ajándékozni, és én ezt az élet egyfajta játékának a hétköznapok fűszerének érzem, ezért sajnálom ha valaki "nem akar játszani". Sokan nem szeretnek játszani, de aki igen, az keres egy játszótársat. Akik meg nem szeretnek játszani azok meg egy kupacba verődnek. Tekintve, hogy hasonló a hasonlót vonzza. De ha mégsem így alakul, akkor mindkét fél szenved. Annak meg semmi értelme. Mert egyiknek sincs igaza, és mindkettőnek. Tehát ebben hibás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!