Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak bennem van olyan érzés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak bennem van olyan érzés, hogy alig várom hogy egy bizonyos pár szakítsanak?

Figyelt kérdés
És tudom hogy egyszer be fog következni, csak idő kérdése.

2023. máj. 18. 22:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
22%

9.ezt írta ki a kérdező:

"Csak bennem van olyan érzés, hogy alig várom hogy egy bizonyos pár szakítsanak?

Figyelt kérdés

És tudom hogy egyszer be fog következni, csak idő kérdése.

#kapcsolat"

Jól be vagy narkozva 9-es szerintem és rossz kérdéshez írod a választ ! Tedd le qurva gyorsan !!

2023. máj. 19. 01:11
 12/22 anonim válasza:
44%
# 11 jó lenne ha tudnád a részleteket, nem vagyok önző, hanem csak fiatalok voltunk, de minden működött közöttünk és távkapcsi volt, ezert lett vege, most jobban mukodne a dolog.
2023. máj. 19. 03:00
 13/22 anonim ***** válasza:
nem, mert férfi vagyok
2023. máj. 19. 07:34
 14/22 anonim ***** válasza:
67%

Várni várhatod, meg sejteni is sejtheted, de igazából nem tudhatod.

Lehet csak te látod rossznak a kapcsolatukat, illetve sokszor maradnak együtt olyanok is akiknek nem kellene.

Amúgy meg elég szemétség ezt várni. Inkább magaddal foglalkozz, akár ex, akár kiszemelted, akármi

2023. máj. 19. 07:53
 15/22 anonim ***** válasza:
68%

Igen is meg nem is.

Szögezzük le, hogy boldog párkapcsolatban élek és a szóban forgó pár egyik tagja sem vonz, mindketten a barátaim.

Viszont borzalmas a kapcsolatuk és bár egyiküknek sem akarok rosszat, szerintem mindketten szenvednek így, legalábbis az idő nagy részében.

Nem azt mondom, hogy szurkolok nekik, mert nem is ilyen tanácsokkal látom el őket, de mégis kicsit bennem van ez, hogy hogy bírták 5 évig ebben a sz.rban, pedig se gyerek, se semmi, 22 évesek, ráadásul kvázi távkapcsolattá alakult. Úgy érzem hosszútávon jobbam járnának külön. Kicsit várom, hogy a barátaim megtapasztalják a boldog szingliséget és később a boldog párkapcsolatot. Az egyikük szerintem nem tudja ki lenne pár nélkül, mert 13 éves kora óta kapcsolatban van (azóta ez a második)

Persze a szakításuk okozna némi gondot a baráti társaságban.

2023. máj. 19. 09:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenben valóban irigység van és féltékenység.

Nálam is előfordult ilyen.

Jó lett volna ha az illető szabad lesz, de persze semmi garancia nincs arra, hogy velem összejönne.

2023. máj. 19. 09:41
 17/22 anonim ***** válasza:
78%
Az az idő és energia, amit a másik két ember kapcsolati státuszának a figyelésébe és az ellenszurkolásba fektetsz, a saját életedből vonódik ki. Inkább koncentrálj magadra, neked is csak egy életed van.
2023. máj. 19. 10:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem a részleteket. Ő továbblépett. A többi lényegtelen. A "mi lenne, ha..." meg szintén nem fontos. Ezzel a várakozással csak magadnak ártasz, de te tudod...

2023. máj. 19. 14:03
 19/22 anonim ***** válasza:
18. Privatban beszéltél vele?
2023. máj. 19. 15:33
 20/22 anonim ***** válasza:

És te?

2023. máj. 19. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!