Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak bennem van olyan érzés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak bennem van olyan érzés, hogy alig várom hogy egy bizonyos pár szakítsanak?

Figyelt kérdés
És tudom hogy egyszer be fog következni, csak idő kérdése.

2023. máj. 18. 22:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Olyan van, hogy sejtem bekövetkezik, de olyan nincs, hogy várnám. Mondjuk én párkapcsolatban élek.
2023. máj. 18. 23:11
 2/22 anonim válasza:
68%
Én is várom, hogy az exem szakitson a baratnojevel. De ez sose fog bekovetkezni.
2023. máj. 18. 23:51
 3/22 anonim ***** válasza:
79%
Konkrétan ezzel a párral lehet, hogy csak te vagy így.
2023. máj. 19. 00:04
 4/22 anonim ***** válasza:
37%
Írigység + féltékenység.. ezeket le kell küzdened vagy nagyon rossz életef lessz.. keres szingli férfiakat .. tudom , hohy nő vagy 90%ban ők írnak ide ilyeneket.
2023. máj. 19. 00:10
 5/22 anonim ***** válasza:
50%

5, miután leírta, hgoy "az exem szakítson a barátnőjével" nem nagy megfejtés, hgoy a kérdező nő:D Az még szóba jöhet, hgoy leszbikus nő, de ha az exe nem váltott identitást, akkor valszeg ő is a barőtnője volt, tehát nő:D

Kérdező

Ezt féltékenységnek, irigységnek hívják, ami maximum kárörömben tud kiteljesedni. Rendkívül toxikus, romboló érzések. És téged mérgeznek meg, a te életed lesz szarabb tőle.

2023. máj. 19. 00:38
 6/22 anonim ***** válasza:
59%
6. A leszbikust mi a jó isten faxából szívtad ki? Semmi utalás nincs benne ! Mit szedtél be??
2023. máj. 19. 00:45
 7/22 anonim válasza:
85%
#2 válaszoló vagyok, nem értem miért kell lepontozni csak azért mert igenis felvállaltam a véleményem?:)
2023. máj. 19. 00:50
 8/22 anonim ***** válasza:
76%

7

Az exének barátnője van. Azaz a kérdező exe lányokkal jár (feltéve, hogy nem váltott szexuális orientációt, vagy nem vonzódik mindkét nemhez)

Kik járnak lányokkal? Heteró férfiak és leszbikus nők.

Tehát ha a kérdező exe heteró férfi, akkor a kérdező nő, ha a kérdező exe leszikus nő, akkor a kérdező leszbikus nő.

De minden esetben nő.

2023. máj. 19. 00:56
 9/22 anonim ***** válasza:
92%

Gondolom a 6-os válaszoló azt hitte, hogy a kérdező írta a 2-es választ.

2023. máj. 19. 00:59
 10/22 anonim ***** válasza:
32%
#8 nem azért, mert felvállaltad a véleményed hanem, mert önző vagy. Nem működött köztetek, örülj, hogy mással boldog.
2023. máj. 19. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!