Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véget akarok vetni a szerelmi háromszögnek, hogyan bizonyosodjak meg, hogy jól cselekszem?
Munkahelyi flörtből indult, majd vonzódás és szeretet követte, most abban a fázisban vagyok, hogy kezdek szerelmes lenni, és érzem ha ennek nem vetek most véget akkor abban tönkre fogok menni...
Nekem nincs senkim jelenleg, a másik fél kapcsolatban van elég hosszú ideje, mióta tart ez a dolog köztünk folyton szerelmet val nekem, ölel és csókol, biztat, hogy legyek türelmes, mert napok óta ő sem alszik...
Kikérte a legjobb barátai véleményét, sőt még el is mondta nekik, el akarja hagyni a párját és, hogy mennyire szeret engem, ami szerintem nagy dolog.
De közben azt is érzem, hogy annyira megszokta már a párját, hogy szinte képtelen elengedni. Hétfőnként róla áradozik, ennyire hülye annyira életképtelen, legszívesebben elköltözne...
------------
50-50%-ban érzem azt, hogy lehetne ebből valami.
Eleve nem érdemes olyannal kezdeni, aki a párját hahyja ott miattad. Az ilyen ember téged is ott fog hagyni majd valaki másért 2-5-10 év múlva. Ez egy tisztességtelen hazug ember. Nem az a baj, hogy beléd szeretett (most higyjük el, hogy igazat mond és nem csak játszadozik), hanem az, ahogy a barátnője háta mögött sunnyog ÉS téged ebbe a méltatlan helyzetbe kényszerít.
Ez felejtős.
Lehet, hogy most tényleg nagy a fellàngolás feléd és mèg az is lehet, hogy elhagyja a párját miattad.
De én ez esetben arra gondolnék, hogy milyen mint ember? Van egy párja évek óta, akiért gondolom ugyanúgy oda volt az elején… most megunta, meg is csalja és le is hordja mindennek, annyira nem tiszteli hogy először legalább vessen véget a kapcsolatnak. Ha ezt megteszi vele, miből gondolod, hogy veled majd évek múltán nem fog ugyanigy bánni?
Én emiatt nem mennék bele, fellángolás ide vagy oda, az ilyen viselkedés nem egy tisztességes, komoly emberre vall.
Ha annyira szereted, akkor adj ultimátumot hogy vagy, te vagy ő. De készülj fel hogyha téged választ, akkor jó eséllyel melletted is talál majd valakit.
Illetve lehet azt mondja szakított, párszor megfektet, aztán kiderül mégse szakított.
De arra is készülj föl, hogyha bárhogy is koppansz, ő ha jol értem egy kollega, vagyis utana is minden nap fogod látni. Na ezert volt nekem mindig is tabu az osztály/évfolyamtárs, majd a kolléga.
Jól cselekedni azok után, hogy összefeküdtél vele miközben társa van? Sehogy.
Szenvedni fogsz vagy így, vagy úgy.
Nem számít, hogy elhagyja, vagy sem.
Már rég együtt lehetnétek hogyha tényleg együtt akarnátok lenni.
Veled ugyanúgy elfogja játszani, amit vele, vagy ha nem is teszi meg nem fogsz benne megbízni ahogy kellene.
De hát ez így megy, ha gerinc nélkül szét teszed a lábaid neki...
A barátnője szar helyzetben van, te ha lehet, még szarabb helyzetben, és ki az, aki virul ezerrel? Bizony, ez a férfinak nem nevezhető pasi. Neki van egy kényelmes, hosszútávú kapcsolata otthon, ergó a biztos pont, akihez minden nap hazamegy, aztán elég csak néhány mondatban kiadnia a hétvége után a feszültségét a barátnőjével kapcsolatban neked, kérdező, és te máris megsajnálod és azon kattogsz, hogy jaj szegény nem tud kilépni a kapcsolatából, pedig igazán szeret engem. Hát nem. Nincs olyan, hogy a gyerekek miatt nem hagyhatja el a párját, és olyan sem, hogy öngyilkos lenne a barátnője, ha ő otthagyná. Ezek az etetések, hogy fenntartsa az izgalmas munkahelyi viszonyt, amíg otthon ott van a több szempontból is megfelelő barátnő, akit - ha addig nem bukik le -, néhány éven belül elvesz és csinál neki gyerekeket. Ennyi.
Itt te szívod meg igazán a dolgot, mert ha a barátnője megtudja, hogy milyen szemét volt ez a pasi, azonnal kidobja és egy egészséges adag utálattal továbbáll, talál magának mást és hamar a múlté lesz neki ez a rossz kapcsolat, te viszont már most elfogadtad, hogy ez a pasi megcsal téged, valaki mással is együtt van, amikor beléd "szerelmes", ergó te már teljesen elvesztetted az önbecsülésedet és tartásodat. Sajnos ha kitudódik ez a viszony, a pasi nem neked fog könyörögni, hogy maradj mellette, mert te annak ellenére is keresed a társaságát és ragaszkodsz hozzá, hogy neki bevallottan van egy hosszútávú kapcsolata otthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!