Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelség jórészt fejben dől el, vagy ezeknek az
embereknek tényleg semmi esélyük sincs a
társkeresésben?
9, ha mutatsz másféle társadalmat, akkor van értelme ennek a kijelentésnek.
De az a helyzet, hogy a világ mindig is ilyen volt. Jó? nem jó? Igazságos? Igazságtalan? A természet nem ismeri ezeket a fogalmakat. Nem azért, mert gonosz, hanem mert ezek szubjektív értékítéletek.
Aljas, felszínes, ösztönlény társadalom. Mutass olyat, ami nem az.
2023. máj. 19. 11:11
9# ezt hívják úgy, hogy intellektualizáció. Amikor valaki nem a saját problémáját próbálja megoldani, hanem a problémát átteszi egy nagy, megoldhatatlan szintre. Én pl. az egyik pszichológusomnak elkezdtem kifejteni, hogy jaj, az evolúció, meg a küzdés. Közben és valójában nekem és személy szerint volt gondom a lányokhoz közeledéssel. Itt mondták nekem, hogy ez bizony az intellektualizáció. Ilyenkor az ember felnöveli a probléma méretét, és ezzel már nem tud megbirkózni, hisz nekem az evolúciót kellett volna megváltoztatnom ahhoz, hogy tudjak csajozni. Ez persze egy "kényelmet" is ad, hisz nincs mit tenni. Menjetek terápiába, incelek, hátha sikerül megoldani!
2023. máj. 19. 11:43
Minek menjek teràpiàra ha itt a gyk-n amúgy is rengeteg szakértő ad tanácsot ingyen 😆😆
2023. máj. 19. 11:45
13, mert a terápia nem tanácsadás.
Kicsit mintha a vakbélműtétet és helyi művházban lévő ingenes ezoterikus egészségi felmérést hasonlítottad volna össze:D
2023. máj. 19. 11:54
12
És a terápiának köszönhetően most futnak utánad a lányok?
Egyébként én is jártam pszichológushoz (no nem a lányokkal való sikertelenség miatt) egy nehéz időszakában az életemnek és ezt a témát is érintettük.
Annyit tudott tanácsolni, hogy keressek a magam szintjén nőket :D
Tehát kész vicc mert maga is beismerte az evolúciót.
2023. máj. 19. 11:57
15, az miért vicc, ha beismeri az evolúciót? Az evolúció a legalátámasztottabb elmélet nem csak a fajunk eredetére de a természet működésére. Miért vicc ezt beismerni?
2023. máj. 19. 11:59
#14 Ezzel csak magadat degradàltad le ugye tudod? 😄
2023. máj. 19. 12:01
17, te talán nem értesz egyet azzal, hogy egy képzett szakemberrel való terápia kissé többet ér, mint random arctalan, jellemzően unatkozó vagy fursztrált, idegenek kéretlen és gyakran trollszerű tanácsai?
2023. máj. 19. 12:09
15# több sikerem van, igen. De nem ők futnak, hanem én képes vagyok egy kicsit jobban közeledni. Nekem már ez is előrelépés.
2023. máj. 19. 12:17
#18 Amely te lennél ? Úgy érted?
2023. máj. 19. 12:23
Kapcsolódó kérdések: