Ez állhat az incelség hátterében?
Hormonprobléma. Régen férfiasabbak voltak a férfiak, elég ha ránézel egy régi fotóra, filmre, stb. Már az előző generáció (40-esek) se voltak olyanok, mint a szüleik. Ezenkívül a feminizmus és annak hozadékai, az hogy a gyerekekkel manapság sokszor csak az anya (tehát sok gyerek nő fel apa nélkül) és az iskolában is nagyrészt nők foglalkoznak, a mindent átható liberális szellem, irtja a masculin tulajdonságokat tőzsgyökerestül.
A fiúk ebbe a feminin világba alkalmazkodnak már, mert ezt várja el tőle anyuci, a tanárnéni, a szomszédasszony, az egész tarsadalom.
Viszont a nők még mindig férfiakra vágynak, na mondjuk ők se töltik már be igazán a hagyományos szerepüket.
Meg azzal, hogy manapság már egy nő is simán eltudja tartani magát ezért nem szorul rá hogy mindenáron kapcsolatban legyen és ezért már egy férfinak is többet kell beletennie egy kapcsolatba mint régebben..és ehhez hozzájárul, hogy a nőgyülölő, hímsoviniszta férfiak már ritkábban jutnak nőhöz mint mondjuk 50 évvel ezelőtt.
"ehhez hozzájárul, hogy a nőgyülölő, hímsoviniszta férfiak már ritkábban jutnak nőhöz mint mondjuk 50 évvel ezelőtt."
Nagyon helyes.
2-es vagyok. Miben is? Hogy a szemétládákat nem pátyolgatjuk? Bevallom, nem. Engem (minket) okolsz minden bajodért? Eridj innen. Menj pszichológushoz és oldd meg a problémáidat, aztán ha alkalmas vagy kapcsolatra akkor jelentkezz a nőknél.
"Nem fogják oltalmazni és segíteni a nők sem."
És mégis miért kéne idegen nőknek oltalmazni? Menj a haverjaidhoz vígaszért.
Amúgy meg a nőket sem segíti idegen pasi, csak ha érdeke fűzödik hozzá és ha a nő szép és fiatal. Te segíted a nehéz sorsú 50 éves Juli nénit a szomszédban? Akkor meg nem kell hülyeséget pofázni.
Emberek... Légyszi. Elvileg felnőttek vagyunk. Ha valamire reagálunk, vegyük már a fáradtságot, hogy ÉRTŐEN el is olvassuk azt. Köszönöm!.
#6: Sehol sem írtam, hogy bárkit pátyolgatni kéne. A kérdés arról szól, hogy mi az ok. Te meg jöttél és ugyanolyan habzó szájjal elszidtad őket, mint akiket lenézel. NEM AZ VOLT A KÉRDÉS, HOGY KIKET UTÁLSZ.
Egyébként kapcsolatban vagyok, nem is igazán értem, hogy miről beszélsz. Miért engem küldesz pszichológushoz, ha láthatóan neked kéne?
#7: Senki sem írta, hogy oltalmaznod kéne bárkit is. Engem főleg nem kell, lehetőleg a közelembe sem legyél. Köszönöm.
Egyébként igen. Mondjuk, 50 feletti volt és nem Juli néni, de rendszeresen elszedtem a kertjében neki a gyümölcsöket és nem érdekből. Max ettem 2 darab almát, mert rám erőltette.
Miért van az az érzésem, hogy amúgy ez a 2 válasz ugyanattól az illetőtől jött? :D
2,6 vagyok, a 7 nem. De azt hiszel amit akarsz.
Ja, majd elmegyek pszichológushoz azért mert nem érzek kényszert idegen nőgyűlölők pátyolgatására. Jó hogy mondod, már úgyis rég gondolkodom rajta 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!