Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen lepukkantak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen lepukkantak a 37+-os férfiak?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elkezdtem randizni friss 30-at betöltött nőként ezzel a korosztállyal, mivel mindig olvasom itt gyakorin is, hogy ezek a férfiak milyen értékesek, fiatalosak, ők 20-24 éves lányokkal járnak stb. szóval gondoltam kifogok már én is egy ilyen aranyhalat..

Sajnos mikor talalkozóra kerul a sor kiderul, hogy a kepei akkor keszultek amikor 30-32 eves volt, es erős a kontraszt, konkretan apamat juttatjak eszembe aki 62 eves. Megereszkedett, pettyhudt arc, rengeteg ranc, apatest, kopaszodás itt-ott, teljesen ősz stb… egyszerűen nincs gusztusom hozzájuk. Azt hittem pedig hogy en az idos pasikat szeretem, de rajottem csak a filmekben léteznek jo 40 koruliek.

Agyalok, hogy inkabb korosztalyommal ismerkedjek…. Nektek is ez a tapasztalat?

2023. máj. 18. 11:15
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

😂😂😂

Kedves csirke a probléma az, hogy nincsenek, nem léteznek😂atlag magyar 40es pasi leharcolt, nem kell senkinek 😄

2023. máj. 19. 07:43
 42/43 anonim ***** válasza:
80%

Fogadd el, hogy a legjobbak már elkeltek arra a korra bőven.

Fiatalabbat keress, vagy esetleg még reménykedhetsz a lepattanó labdában válás után, de akkor meg el kell fogadni, hogy lehet lesz gyerekük és egyéb "csomagjaik", traumák, stb.

2023. máj. 19. 10:10
 43/43 Mathus ***** válasza:
100%

"atlag magyar 40es pasi leharcolt, nem kell senkinek(..)"

nempont. az ÁTLAG az elkelt, arra úgy vigyáz a "tulajdonosa", mint a Szent Koronára.

aki ÁTLAG feletti, az nem fog szóbaállni veled.

aki meg a "futottak még" kategória, abból válogathatsz kedvedre.

2023. máj. 19. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!