Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen lepukkantak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen lepukkantak a 37+-os férfiak?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elkezdtem randizni friss 30-at betöltött nőként ezzel a korosztállyal, mivel mindig olvasom itt gyakorin is, hogy ezek a férfiak milyen értékesek, fiatalosak, ők 20-24 éves lányokkal járnak stb. szóval gondoltam kifogok már én is egy ilyen aranyhalat..

Sajnos mikor talalkozóra kerul a sor kiderul, hogy a kepei akkor keszultek amikor 30-32 eves volt, es erős a kontraszt, konkretan apamat juttatjak eszembe aki 62 eves. Megereszkedett, pettyhudt arc, rengeteg ranc, apatest, kopaszodás itt-ott, teljesen ősz stb… egyszerűen nincs gusztusom hozzájuk. Azt hittem pedig hogy en az idos pasikat szeretem, de rajottem csak a filmekben léteznek jo 40 koruliek.

Agyalok, hogy inkabb korosztalyommal ismerkedjek…. Nektek is ez a tapasztalat?

2023. máj. 18. 11:15
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Az átlag magya 35+-os férfi papásodik, hízik, kopaszodik, és nem is túl igényes.
2023. máj. 18. 11:54
 22/43 anonim ***** válasza:
83%
#19 jaj ezek az incelek itt fújnak a kezelésekre járó nőkre, aztán instán meg rájuk verik xD
2023. máj. 18. 11:55
 23/43 anonim ***** válasza:
74%

19

Dehogy számítanak alapnak, még "majdhogynem" sem. Max. a hajfestés az a felsoroltak közül, amit alig van nő, aki ne próbált volna.

Nem műttettem meg az orrom (pedig nagy), nincs póthajam, nincs műszempillám, sem műkörmöm, a szemöldököm olyan, amilyennek a jóisten megteremtette (azt leszámítja, hogy azokat a szálakat kiszedem, amik kívülesnek teljesen a vonalából), a testkezeléseket azt se tudom, hogy eszik vagy isszák, a szolit, önbarnítást pedig jó 10 éve hagytam abba. Soha a büdös életben nem kiáltott ki senki igénytelennek, de még a szépségideálból sem lógok ki.

Ezek max. bizonyos körökben menők, de a minimálisan értelmesebb emberek (férfiak is) többsége jót röhög inkább azokon, akiken mondjuk a felsorolt dolgokból egyszerre minimum 3 van + mondjuk még egy jól feltöltött száj is.

2023. máj. 18. 11:58
 24/43 anonim ***** válasza:
59%

#22:

Így van. Ezért ördögi kör, mert a nők azért kezdték el ezeket csinálni, mert alapból ezt várják el a férfiak. Ez lett mára már az etalon. Majdhogynem filterezett fejjel és hibátlan (szőrmentes) testtel kellene élni a nőknek. Ez ömlik ránk a social médiából.

Volt minap egy cikk a Miss World Hungary 2023-as indulóiról, hogy úgy néznek ki mint az ikrek. Egy kaptafára megy már mindegyik (nem mondom hogy nem szépek).

[link]

2023. máj. 18. 12:02
 25/43 anonim ***** válasza:
65%

Ez a cgánylányos külső most az etalon? Szomorú.

2023. máj. 18. 12:06
 26/43 A kérdező kommentje:

24, kemeny ezek a lanyok ugyanugy neznek ki :D de gondolom inkabb a sminkes ugyanazt festette fel mindenkire, plusz a photoshop muvesz mindenkin ugyanazt az efektet nyomatta. Nehez elhinnem, hogy eloben is mind ugyanilyen feju :D

Sajnos igaz, ez tenyleg szinte elvaras manapsag, hogy hozzuk az insta fejet.

2023. máj. 18. 12:23
 27/43 anonim ***** válasza:
10%
Ha meg ránctalanítót kenegetne minden férfi, akkor le lennének sajnálva, hogy díszpávák. Egyébként mindenki olyat talál, amilyen a saját szintjéhez elérhető, ergo lehet te sem vagy top 10-es nő, sőt ha itt írogatsz, akkor biztos.
2023. máj. 18. 12:26
 28/43 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom hogy miért ilyenek de akkor valassz olyat , jogod van hozzá.
2023. máj. 18. 12:28
 29/43 anonim ***** válasza:
6%
kandúr van eladó
2023. máj. 18. 12:29
 30/43 Mathus ***** válasza:
6%
ez egy visszatérő trollkérdés. mindegy is, mert valamennyire igaz mindkét nemre, a lányok szintén nem top3 egyik sem 30-35 felett. DE ez ellen könnyen lehet tenni - cukrot és hozzáadott cukrot tartalmazó dolgokat kihagyod, alkohol és cigi nuku, édesítőszer dettó. 8-16-os böjt, ráadásnak teljes értékű növényi étrend. helyre lehet jönni 6-12 hónap alatt.
2023. máj. 18. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!