Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leteszteltem a férfit akivel ismerkedem,mit gondoltok erről?Joggal érzem Red-flag vagy túlhisztizem?
Igazából a sztori most röviden annyi,hogy kiderült exférjemnek aki az 5 éves kislányom apja van egy új barátnője.. titokban kb fél éve.. a kislányom titokban találkozik az új barátnő kislányával mikor az apja elviszi,ugyanis ők nem tudják hogy én tudok az új 'csajról és még volt képük azt állítani mikor egyszer hazajött tőlük kislányom hogy idézem' munkatárs kislánya ugyanis a kislányom kicsacsogta hogy játszott egy kisfiúval aki a testvére... bele se menjünk valóban az exem vér szerinti gyereke e,ez esetben sincs am baj hisz 4 éve váltunk el,itt a titkolózás és a kislányom hátam mögötti beavatása a baj... De nem is ez a lényeg csak elöljáróban megírtam
Lényeg a lényeg ismerkedem egy férfival(nem magyar)tesztből elküldtem neki pár képet az új barátnőröl hogy őszinte legyen velem szebb e mint én(tudom mennyire proli dolog)
Kérlek hagyjátok is ezt ne firtassuk gáz tudom azonban ezt a választ kaptam tőle:
Shes cute ! But on my eyes you are prettier 😘
Nem akarom átfordítani mert így eredetiben akarom direkt kikérdezni pár véleményt, egyébként,én egy ex'modell vagyok inkább cicababás' még ez a lány egyszerű parasztlány ezért csúnya dolog de kicsit azért is mertem elküldeni mert 'kicsit szebbnek'nőiesebbnek gondolom magam.
Mit gondoltok ez a' she's cute ez nagyon gáz tőle vagy pont hogy korrekt,őszinte volt mert ezt kértem és amit utána írt az pedig nagyon kedves,vagy amblokk gáz amit írt?
Az en exem.utánam meg egy hályas debillel van. És? Nem tökmindegy szebb e rondább e a másik?
Inkább az a durva hogy azzal terhelnek egy gyereket hogy hazudjon a saját anyjának meg titkokat tartson. Ennek pszichologiai deffektje is van a gyerekre nézve.
Valóban..
A kerdes alapján te vagy a red fleg.
Valszeg kóros pi na hiánya van a pasinak ha belemegy ebbe az egeszbe veled.
Exmodell xdd
Max te erzed annak, kozben akkora vakolat van rajtad, hogy egesz nap kaparni kell rolad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!