Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig él egy olyan nő, aki eltökélten hiszi, a házasságban a nők csak tönkremennek?
Vagy az ilyenek mindig találnak valami csicskást, aki kiszolgálja őket életük végéig?
Nyugdíjuk meglesz rá, férfival össze nem költöznének, mert elveik vannak, ételfutár hozza nekik a napi diétás ebédet, stb...
"De ha te is ennyire egyedülálló párti vagy, minek tengeted itt az idődet, ahol más a párkapcsolati életére keresne problémát?
Menj valami femináci fórumba...."
Ha ennyire házasságpárti vagy, minek foglalkozol olyan nőkkel, akik nem kérnek a házasságból?🤷🏼♀️ Nem mindegy neked, hogy meddig élnek?
Amúgy számokkal vitatkozol, leírtuk már páran, hogy bizonyított tény, hogy az egyedülálló nők tovább élnek, nem a 2 ismerősöd fogja megcáfolni.
Az meg egyértelmű, hogy incel vagy. Egyrészt senki mást nem érdekel ez a téma, másrészt csatolod hozzá a 30%-os lepontozásod. Csak nektek van annyi, amit a hasonlóan bugyuta kérdéseitek megválaszolása során szereztek a normális válaszolóktól😉
21, neked meg egyértelmű, hogy egy megroggyant femináci vagy.
Ha te így, én úgy...
Miért foglalkozok evvel?
Nem nekem az életcélom teleszórni a netet, milyen jó minden nőnek az egyedüllét, pláne nem egy felnőtt párkapcsolatok kategóriában.
Csak a beteg feministák keresik az önigazolásukat a hulladék életükre, keresve az elvtársnőiket, akik bőszen bólogatnak hozzá...
Visszakérdezek, melyik undorítóbb dolog, megroggyant feministaként fiatalok között osztani a femináci igét az életképtelenségről, egyedüllétről, mint megkérdezi, miért jó ez valakinek?
De, téged érdekel ez a téma, azért rugózol most is itt, elég tirpák stílusban.
Milyen 30%-os lepontozásom?
Lövésem nincs miről beszélsz, de nem én élek itt üzemszerűen, mint te, minden mást félretolva a f.s életedben...
oké, légyszíves linkelj már akkor te is egy statisztikát.
Köszike.
#22! Stílusról inkább ne vitatkozzunk. Kezdjük ott, hogy én nem használtam rád jelzőket...De nyugodtan hívhatsz elmeroggyant feminácinak, baromira nem az határoz meg, hogy neked milyen téveszméid vannak. Nekem teljesen mindegy.
Az nem tudom feltűnt-e, de a kérdésedre válaszoltunk. Valamiért azt hittük, hogy ezen az oldalon az a feladat🤣
Meddig él egy olyan nő...? Hogy az az egy konkrét nő meddig él, azt nem tudhatjuk, ez itt nem az ezotéria kategória. Annyit tudunk, hogy arányaiban többet élnek, mint házas társaik.
Mindig találnak valami csicskást...? Nem, a többségük nem is keres.
Remélem, megnyugodtál😁
Statisztikát nem fogok linkelni, mert nem vagyok a csicskád. Nem most olvastam és annyira nem érdekel a téma, hogy nekiálljak keresgélni. Téged viszont ezek szerint igen, mivel kérdést írtál, róla, szóval, hajrá! Pont annyi időbe telik rákeresni, mint nekem.
#24, ezek milyen statisztikák, gondolom olyasmi, mint hogy minden második nő biszex, és titokban női szexpartnert keres...?
Tudom, ismerem ezeket a nőista, feminista, nem kicsit elferdített magazinokat, amik tömik az egészséges, hetero nők fejét mindenféle marhasággal...
Szerencsére van nekik jobb dolguk is, mint az agymosások olvasgatása.
Pl: gyereknevelés, utazgatás a családdal, otthon szépítgetése, kötelességek, stb....lehetőleg mellőzve bármely mai ultreliberális nézetet.
Miért foglalkoztat hogy néhány nő hogyan él?
Elmondom, pontosan ugyanazért, amiért a leszbikusok, melegek, stb liberálisok teleszórják a netet az ítéleteikkel, miért is sz.r a normális, egészséges élet.
AGYMOSÁS.
PROPAGANDA.
STB.
Meglehetősen irritál, amikor itt egy fiatal, szűz, fiú/lány megkérdez valamit a kezdődő párkapcsolatáról, és mivel szembesül?
Megroggyant feministák agymosásaival, hogyan éljen egy kifordult, liberális, elmebeteg életet.
Hát ezért.
Teleírhatnék én is hímsoviniszta, őskonzervatív eszmékkel egy rakás feminista fórumot, mert......nem vagyunk egyformák?
Megtisztelek bárkit avval, hogy a sajátosságaimat magamnak, és szűk körömnek megtartva nem kürtölöm világgá.
#25, mondhatjuk, hogy provokációnak írtam ki a kérdést, mivel rendszeresen olvasom a: gyerektelenség, gyerekgyűlölet, háztartási teendők utálata, egyedüllét előnyei, férfiak gyűlölete, stb szösszeneteket itt, amivel megintcsak mondom, nem hinném, hogy fiatal valakiknek lenen való, akikről most esett le a tojáshéj.
Annál nagyobb aljasság nincs, mint elvenni előlük az életet.
Csak mert, nekem valami bugyuta, megcsömörlött elveim vannak.
Éld ki máshol a bánatod, ne itt.
És pont.
Ezek szerint te jobban otthon vagy ezekben a feminista magazinokban, ha léteznek olyanok, mert én még egyet se olvastam. A "nőista" nem tudom, mit jelent. Elmondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!