Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig él egy olyan nő, aki eltökélten hiszi, a házasságban a nők csak tönkremennek?
Vagy az ilyenek mindig találnak valami csicskást, aki kiszolgálja őket életük végéig?
Nyugdíjuk meglesz rá, férfival össze nem költöznének, mert elveik vannak, ételfutár hozza nekik a napi diétás ebédet, stb...
Anyám is mindig mondta, hogy sose menjek férjhez, tanuljak a hibájából. Soha nem volt eltartott, egy percig se. Végigdolgozta az életét, aztán ott a házimunka, a gyerekek, és minden más is. Lövésem sincs, hogy miért nem vált el, gondolom anyagi okokból.
Őt már sajnos nem tudom megkérdezni, mert 48 évesen elhunyt. A boncolás derítette ki, hogy előtte lábon hordott ki két kisebb szívinfarktust, a harmadik már elvitte.
Miért lennék incel, pláne sértődött?
Feltettem egy kérdést, ennyi.
A környezetem nem igazán ezt igazolja, most halt meg egy kutyás ismerős, 56 éves volt, súlyos cukorbetegségben, párja már régebb óta nincs, mondjuk érthető....borzalmas rendetlen volt, kutyákkal aludt, rettenet lusta volt.
Egyik rokonunkat nyúzta, fuvarozza őt, de nem nagyon ért rá, végül számot kellett változtatnia, mert nagyon elég volt belőle.
Most sajnáljuk, hogy így alakult, de iszonyat teher volt már a környezetére.
Igen, gondolom sok egyedülálló, aki bajba kerül, logikus módon tovább él.....mintha lennének közvetlenül körülötte....vagy nem?
Ki érdekel az ismerősöd?
Vannak hivatalos statisztikák a témában.
11, persze, van pl 80 éves nőismerős(néni) is, 10 éve meghalt a férje, gyereke nincs, de már egy ideje felfogadott valakit, még autót is vett neki, ha baj van, fuvarozza őt orvoshoz, kórházba.
Anyámat is rendszeresen hívogatja, kissé kivan már tőle.
Mindig mondja neki, hogy jó, hogy van fia, akire számíthat.
Gyakorlatilag 20 éve nem mozdult már ki lényegében otthonról, amíg élet a férje, őt se tűrte meg otthon, külön házban élt.
Viszont annál meg több olyat ismerek, amikor meghalt férj, vagy feleség, pár éven belül ment utána a másik. :(
de ha te is ennyire egyedülálló párti vagy, minek tengeted itt az idődet, ahol más a párkapcsolati életére keresne problémát?
Menj valami femináci fórumba....
Nem vagyok egyedülálló párti, 10 éve élek párkapcsolatban. De ha nem jött volna össze ilyen férfi, mint a párom, akkor simán élnék inkább egyedül. A férfiak nagyobbik része hulladék teljesen, a maradék normális férfinál meg lutri, hogy melyik az, akivel valóban összeillünk és tetszünk egymásnak.
A helyzet az, hogy a házasság abban a formában, amikor a nő kiszolgáltatott volt, valamint a mai hibrid formában (a férfi maradt hagyományos férfi, a nő meg "mindenes") nem kedvez a nőknem általánosságban, inkább kivesz, elmesz az életükből, betegíti őket.
De egy normális, lelkileg rendben lévő, haladó gondolkodású férfi esetében természetesen nincs így, ilyen esetben boldoggá tud tenni egy kapcsolat.
#11 vagyok. Nem tudom, hogy a többiek hogy vélekedtek a házasságról, de csak a tágabb környezetemben, tehát akiket személyesen ismerek, sajnos nagyon sok feleség hunyt el 55 előtt.
Pedig volt aki kocsival furikázza őket...
Az egészségi állapothoz mondjuk semmi köze.
Változik a világ, lehet, célszerű lenne minket, férfiakat is okítani az újabb társas életre, vagy a családokat, szülőket a helyes gyereknevelésre.
Igen, sok olyan palit is ismerek, akiktől isten mentse meg a nők zömét.
Tény és való, ilyennel leélve egy élet elég hamar rövidre záródik.
Ló másik oldala, a mai nők is kissé másképp élik meg a párkapcsolatokat, jelenlegi helyzetüket.
Lehet mondani, kb semmi sem kedvez egy egészséges párkapcsolatnak már.
Talán már erre jut a legkevesebb idő. :(
Ami akár a legtöbb örömet, segítséget is okozhatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!