Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedtetek olyannak akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtetek olyannak akinek még kapcsolata volt? Mi lett belőle?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Megismerkedtem egy sráccal, akivel rendszeresen találkoztunk egy helyen. Odajött hozzám, beszélgettünk, ismerkedtünk. De úgy hozta az élet, hogy összefutottam vele és a barátnőjével.

Amikor legközelebb találkoztunk azt mondta, hogy a kapcsolata a lánnyal már a végét járja, és ő szeretné velem folytatni az ismerkedést, mert szakítanak a csajjal. Amikor láttam őket együtt, alig köszönt a srác.

Én ettől csöppet sem nyugodtam meg, attól tartok, hogy a barátnője mellett szeretne velem kavarni. Én meg már kezdtem érezni irànta valamit.

Szerintetek van értelme folytatni az ismerkedést vagy kamu?

24 N

2023. máj. 14. 10:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem tudnám ezt megtenni a másik csajjal, így ismeretlenül sem, akármennyire rossz a kapcsolatuk. Előbb le kell zárnia vele, ha tiszta az ügy, akkor nincs akadálya, de így nem.

Kíváncsi vagyok mi lesz a reakciója.

2023. máj. 15. 17:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Majd írd meg nekünk!
2023. máj. 17. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Helyes. Ha annyira rossz lenne a kapcsolatuk, nem járkálnának együtt. Nekem volt kapcsolatom ami a végét járta, már mutatkozni se akartam vele sehol. Ez a srác meg meghúzta magát, és szinte köszönni se mert neked nyilvánosan, tehát a barátnőnek igencsak meg akar felelni.

Szerintem ne sajnáld, én nem akarnék olyannal összejönni aki a barátnőjét tagadja, meg ferdít össze-vissza.

2023. máj. 17. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!