Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek ázsiai párjuk van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek ázsiai párjuk van, hogyan és hol ismerkedtetek meg?

Figyelt kérdés
Nagyon sok “mix-párt” látni, de hogyan sikerült összejönnötök? Ahogy én látom az ázsiaiak nagyon zárt közösség - nemzetségtől függetlenül is - és inkább maguk között választanak párt, szinte lehetetlen velük ismerkedni, hosszabb kapcsolatot kialakítani - akár csak barátit is. Ti hol akadtatok egymásra?

2021. nov. 14. 17:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Interneten ismerkedtek meg barátaink.
2021. nov. 14. 17:52
 2/23 Sunshinedoll ***** válasza:
95%
Nekem egy amerikai-tajvani pasim volt, az egyetemen ismertem meg.
2021. nov. 14. 17:54
 3/23 anonim ***** válasza:
95%

Félig ázsiai párom van, sima baráti társaságban ismerkedtünk meg. Itt született, itt nőtt fel, magyar az anyanyelve, a génállománya felét leszámítva mindenben kvázi magyar, szóval ugyanolyan körökben mozog, mint bármelyik másik magyar fiatal.

Egy mindkét oldalról külföldi (bevándorló szülőkkel), vagy egy nem itt született, hanem X évesen ideköltöző külföldivel már nehezebb lehet, van ilyen barátnőm, tapasztalataim szerint ők inkább a saját "fajtájukkal" vannak csak kapcsolatban (nyilván a közös nyelv, kultúra, illetve a családi elvárások miatt).

2021. nov. 15. 07:07
 4/23 anonim ***** válasza:
19%
valami brusz lee forgatáson aszem..
2021. nov. 17. 22:41
 5/23 anonim ***** válasza:
82%

2 évig volt egy japán lány a kedvesem, Debrecenben a trolin ismerkedtünk össze: egy vészfékezésnél egyszerűen az ölembe repült!:)

Mondtam neki: OK, maradhatsz:)))

Nevetett - és maradt.

2021. nov. 17. 22:45
 6/23 anonim ***** válasza:
92%

Ez aranyos történet. Még egy kávénál is jobb napindító ezt olvasni. :)

2021. nov. 18. 09:24
 7/23 anonim ***** válasza:
7%

6. 2 év az semmi.. inkább szomorú hogy vége lett, biztos a kulturális eltérés eddig bírta .

előkaptam egy kínai éteremben a kanalamat erre a csaj azt mondja megálzádoz a csáládomat , mondom még szépp erre ő hijááááá én meg alá csaptam a rudit egyből csöndbe maradt..

2021. nov. 18. 16:46
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Fülöp-szigeteki a párom, munkahelyen ismerkedtünk meg. A filipinók talán kevésbé zárkózottak, mint a többi ázsiai nép, így nem volt annyira nehéz dolgunk.
2021. nov. 24. 20:37
 9/23 anonim ***** válasza:
95%
Nem nekem szól a kérdés, de a születése óta itt élő kínai származású barátnőm au egyetemen jött össze a férjével. Viszont korábban rengeteg rossz tapasztalata volt pasik közeledésével, akik az ázsiaifétisük miatt nyomultak rá, hosszú távon elég dehumanizáló volt számára.
2021. nov. 25. 13:49
 10/23 anonim ***** válasza:
16%
Keveredjünk, kavarodjunk, hadd jöjjön el a szép új világ... undorító
2021. dec. 2. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!