Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek ázsiai párjuk van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek ázsiai párjuk van, hogyan és hol ismerkedtetek meg?

Figyelt kérdés
Nagyon sok “mix-párt” látni, de hogyan sikerült összejönnötök? Ahogy én látom az ázsiaiak nagyon zárt közösség - nemzetségtől függetlenül is - és inkább maguk között választanak párt, szinte lehetetlen velük ismerkedni, hosszabb kapcsolatot kialakítani - akár csak barátit is. Ti hol akadtatok egymásra?

2021. nov. 14. 17:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én tolmácsoltam neki egy munkavacsorán (kínai a férjem).

Budapesten élünk.

2021. dec. 3. 11:33
 12/23 anonim ***** válasza:
7%
Csinos Ázsiai hölggyel ismerkednek! Nem vsgyok szelhámos
2021. dec. 3. 18:17
 13/23 anonim ***** válasza:
7%
5-ös: Debrecenben alacsonyan szállnak a japán puncik?!
2021. dec. 6. 21:54
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom csak a tavol keletiekre gondolsz-e.. Nekem ket indiai pasim is volt, hat veluk nagyon konnyu ismerkedni es igencsak szeretik a feher lanyokat 🙂
2022. jan. 4. 22:50
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
#14 Hát India is Ázsiában van földrajzilag. Szóval valószínűleg beleszámít. :)
2022. jan. 5. 01:41
 16/23 A kérdező kommentje:

#14 igen rájuk. Kína, japán, korea vietnam.

Hogy érted azt hogy könnyű? Hol? 😁

2022. jan. 5. 04:47
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
Indiaiakat szeretik.
2022. jan. 5. 16:47
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Kerdező akkor igy viszont pontatlan a kerdes, mert Azsia bitang nagy, gondolhatnal akar arab pasikra is.

Azt hogy konnyu ismerkedni indiaiakkal ugy ertettem, hogy ok nem olyan zarkozottak, nem csak maguk kozott ismerkednek, sot nagyon szivesen ismerkednek feher nokkel.

Az egyiket Londonban ismertem meg, a masikat itthon, itt dolgozott Bp-en egy IT cegnel.

2022. jan. 5. 18:21
 19/23 anonim ***** válasza:
Habar most latom, hogy a kulcsszavaknal jelolted.. Bocsi. Tobbnyire nem olvasom a kulcsszavakat :))
2022. jan. 5. 18:22
 20/23 A kérdező kommentje:
#18 indiaiakra pont nem. Laktam Londonban én is, velük tényleg könnyű, mert annyi van, mint égen a csillag… Bár ezek szt csak nekem egyértelmű, hogy ha ázsiai pasikról van szó, akkor a klasszikus értelembe vett távol-keletiekről beszélünk, mandulavágású szemmel és nem a közel-keleti, általánosságban muszlim pasikról.
2022. jan. 6. 05:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!