Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti mikor küldtök egy ismerkedés során csajnak ❤️ jelet?
Figyelt kérdés
2023. máj. 13. 07:52
2/8 Noren1989 válasza:
Ha màr nagyon peckesedek odalenn, akkor.
3/8 anonim válasza:
Van, aki minden mondata végére rak tízet, van, aki soha életében nem küldene emotikont.
4/8 anonim válasza:
Ha már személyesen ismerem és romantikus kapcsolatot akarok vele. Mondjuk akkor sem húsz darabot egymás után.
24F
6/8 mikeXxX válasza:
Ha számomra tetszetős választ ad valamire akkor is volt hogy ezt nyomtam rá szerintem a fèrfiak nem mindent szó szerint vesznek mint a legtöbb nő 😆! 43f
7/8 anonim válasza:
A szív imponálásra jó. Igen Nők hajlamosak mindent zsigerből besz*pni.
Szív = szerelmes vagyok beléd!
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!