Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! Milyen jeleket küldtök egy nőnek/lánynak, ha többnek gondoljátok, mitn munkatárs/barát?
Az történt, hogy egy munkatársammal megismerkedtem mármint a munkahelyen, addig nem beszéltünk egymással, és aztán a városban is találkoztunk, sétáltunk, elfecsegtük az időt, majd, amikor elbúcsúztunk, megöleltük egymást. Nem tudnám jobban részletezni, ezért kérdezném, hogy ti egy ilyen találkozásnál, milyen jeleket küldenétek.
Előre is köszönöm a segítséget!
Vagyis de, tudnám jobban részletezni: bensőségesebb témákról is beszélgettünk, gyerekkor stb, jövőbeli tervek, sokat viccelődtünk, meg azóta állandóan beszélgetünk messengeren.
Mikor beszélgettünk, és rá néztem, ő is lopva visszatekintett, de el is kapta a fejét.
Munkatárssal nehéz. Én ebből a szemszögből közelíteném meg a dolgot. Vannak akik tudnak úgy dolgozni, hogy a párjuk is ott van. De vannak akiknek a figyelmét nagyon elvonja, ha ott van a párja.
És azt se felejtsük, hogy ha nem működik és esetleges szakítás lenne, akkor milyen lenne a légkör miattatok.
Én ezt tisztáznám le vele először. Lehet neki is ilyen jár az eszébe, amikor beszélgettek.
Amúgy nyugodtan adj lényegesebb jeleket felé. Aztán úgyis alakul majd, ha ő is szeretné.
Milyen jeleket akarsz még?
Ez elég világos, menjetek minél többet mászkálni beszélgetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!