Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti küldtök magatokról képet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti küldtök magatokról képet, ha egy nő erre kér titeket?

Figyelt kérdés
Internetes ismerkedés után. Tapasztalat?

2016. máj. 9. 07:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Itt még sose kért tőlem képet senki, társkereső oldalon meg eleve van (volt) rólam kép, nem kellett küldeni...
2016. máj. 9. 07:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, én is kérek tőle.
2016. máj. 9. 07:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát... persze. Ezen alapulna a dolog.

Addig hiába dumálunk, ha nem láttuk egymást, vagy nem találkoztunk. Cserébe elvárom, hogy ő is küldjön, ez így működik. Azt se akarom, hogy ha megkapja a képet, leléceljen egy szó nélkül, ez mellesleg irtó bunkó dolog. Azt sem akarom, hogy én küldök, tegyük fel én rendben vagyok neki, ő nem küld, közbe meg egyáltalán nem az akinek mondja magát.

Bár személyes találkozóig, szerintem oly mindegy, mert egy képet bárki leszedhet a netről és sosem tudja meg a másik, hogy igaz vagy nem.

2016. máj. 9. 07:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok. Kértek már tőlem képet internetes társkeresőn férfiak úgy, hogy volt fent.

Én személy szerint nem szoktam küldeni. Volt fent teljes alakos képem és félalakos is. Ha ez alapján nem tudja eldönteni valaki, hogy akar-e velem ismerkedni vagy sem akkor szerintem felesleges tovább folytatni.

2016. máj. 9. 08:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Itt sosem,mert nem bízom a másikban.. először én szeretnék kapni egy képet, de érthető okokból màsok is bizalmatlanok.. facen,tinderen meg alap,hogy van képem, de ott a másikról is látom,hogy kicsoda, hogy néz ki,így ott könnyebb sokkal :)
2016. máj. 9. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt, hogy elmaradt a képcsere, én sokkal jobban hiszek a személyes benyomásban. Viszont ebben az is benne van, hogy amikor ismerkedtem, akkor nem mindenáron társat kerestem, simán beültem kávézni valakivel, aki számomra szimpatikus volt, akár minden hátsó szándék nélkül.
2016. máj. 10. 10:59
 7/7 nyitott fiú ***** válasza:
Az mindig az ismerkedés állapotától függ
2016. máj. 11. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!