Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti küldtök magatokról képet, ha egy nő erre kér titeket?
Hát... persze. Ezen alapulna a dolog.
Addig hiába dumálunk, ha nem láttuk egymást, vagy nem találkoztunk. Cserébe elvárom, hogy ő is küldjön, ez így működik. Azt se akarom, hogy ha megkapja a képet, leléceljen egy szó nélkül, ez mellesleg irtó bunkó dolog. Azt sem akarom, hogy én küldök, tegyük fel én rendben vagyok neki, ő nem küld, közbe meg egyáltalán nem az akinek mondja magát.
Bár személyes találkozóig, szerintem oly mindegy, mert egy képet bárki leszedhet a netről és sosem tudja meg a másik, hogy igaz vagy nem.
Nő vagyok. Kértek már tőlem képet internetes társkeresőn férfiak úgy, hogy volt fent.
Én személy szerint nem szoktam küldeni. Volt fent teljes alakos képem és félalakos is. Ha ez alapján nem tudja eldönteni valaki, hogy akar-e velem ismerkedni vagy sem akkor szerintem felesleges tovább folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!