Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el a párom hány fiúval volt együtt?
Ne hülyéskedj már testvérem.
22 évesen 15 fiú. Ez semmi. Szinte majdhogynem nulla.
Ha kb 7 éve él nemi életet, akkor ez évi 2. Ez teljesen természezes.
Ez annyira kevés, hogy szerintem bepókhálósodott a bugyija.
22 évesen, teljesen normálisnak számít, ha kb 80-100 férfivel volt szexuális kapcsolata, ha nincs komoly kapcsolata, csak kalandozgat.
Úgyhogy ne bántsd őt, mert rendkivül visszafogott, szerény életet élt.
31. Gratulálok! Értem én hogy 21-ik század, meg modernség, de ez a minőség rovására megy, ez maximálisan látszik is! A te hozzászólásodat egy hasonlattal érzékeltetem: én pl. nem eszek szemétből kikukázott műanyag dobozban maradt 3 napos ételt. Ha neked ehhez van gusztusod, hajrá!
Az meg a lelki és mentális szegénység jele, ha valakin átment 80-100 férfi. Akinek van lelke és szíve, beéri 3-4 férfivel is mire megházasodik.
Hát ki mit látott otthon, mi? Meg van aki 7 év alatt egy partnerrel van, megéli azt amit egy futószalag dugvány sosem fog.
Ne érts félre, én mindenkit támogatok abban amit szeretne, kivéve a drogot és az erőszakot. Én nem a hiányt látom hanem a lehetőséget! :)
Így van.
Pontosan azért van a rengeteg válás, mert férjhez mennrk a nők úgy, hogy előtte max 2 férfivel voltak egész életükben, a férjük a harmadik, és utána meg csak jön a kesergés, a kiváncsiság.
Én is azt mondom, hogy mire házasságot köt az ember, akkorára ha 100- al nemis, de olyan 50-60 férfi kell egy nő életében, a férfi életében pedig a fokozottab szexualitás és a tesztoszteron miatt, inkább egy 70-80 nő jó ha volt az életében.
Legyen mindenféle a palettán.
Szőke, barna, fekete, sovány, kövér, normál, csupasz, szőrős, fazonos, kis mellű, nagy mellű, mindenféle.
Nőknél pedig legyen különösen nagy farkú, pici farkú, izmos, sportos, puhány, szakállas, bajuszos, illetve babapofi.
Mindrnféle.
Így talán hosszú lehet a hàzasság, mert nem lesznek megnem élt vágyak.
Ha van egy viszonylag átlagos feleségwm, pici cicikkel, nyugodtan kimehetünk a strandra.
Nem fog kiesni a szemem, ha meglátok egy hatalmas mellű nőt, hisz már túl vagyok rajta.
Fiatalon már kipróbáltam a puha macikat.
A feleségem sem fog nedvesedni, ha meglát valakit, akinek majdnem szétreped a fecskéje a nagy csomag miatt.
Már túl van rajta. Fiatalon már meg /be/- kapta.
Ennyi.
Nem azért válnak el mert nem dugatták szét magukat 100 pasival. Azért válnak el, mert hulladék alapokkal rendelkeznek. Nem a szex és nem a kíváncsiság a romboló erő, hanem a neveletlenség, a konzumidióta célok hajhászása, a lustaság, az egó, a zűllött családi háttér, a rossz emberi minták.
Amiről beszélsz az nem a férfiakra jellemző, az hogy már kipipálom a nagymellű nőt, a nagys*ggű nőt, az 50 éves nőt, a tini lányokat stb. Egy értelmes ember nem ezt keresi, hanem azt akivel jól érzi magát minden szinten.
Látszik hogy akik a te elveid mentén élnek mire viszik. Légyszi ne akarj családot mert ez neked nem fog menni! Pörögj rá a nőkre, kezeld tárgyakként őked, keress hasonló partnereket, a normálisakat meg kerüld el.
50-80 pasi? Egy átlag lánynak nincs is ennyi közeli fiú ismerőse? Vagy akkor hogy? A nők startoljanak rá a tinder szépfiúira, akik mint az állatiok a csorda összes nőjét dugják szét? Egyik farokról le, a másikra rá? Húúúú bammeg, ez már a tömény értékválság! Azért már ne a r*banckodás legyen a követendő példa haver!
Vaaaagy legyen az! Hajrá! Én támogatom, átgondoltam! Hamarabb elválik a liszt a korpától. Én támogatom. Van a vesztes és a győztes csapat. Ez az élvhajhász csapat pont arra jó, hogy többszörösen le lehessen húzni, már van is egy ötletem, egy piaci rés! Megérte feljönni! Köszi az ötletet! Zseniális legál dolog jutott az eszembe! Örök hálám üldözni fog.
Az a legszebb az egészbe, hogy a rendes srácok és a rendes lányok boldogan élnek tovább!!!
31, 35
Atyaég!! Tudom ma már divat a ribiség, de ez...
Én összesen voltam 16 férfivel, fele komoly, fele laza, de ezt is rohadt soknak érzem. Konkrétan a fele is sok lett volna. És nem voltam soha egy szende szűz.
80-100 pasi, egy kicsit is érzelmesebb nőből, de egyebként ferfiból is kiveszi a lelket is. Főleg ha 22 éves korára éri el ezt a számot... Nem jó ennyire váltogatni, kell hogy legyenek érzelmek is, kell hogy valamennyire megismerjék egymást, elvégre igy gyűjthetnek igazi tapasztalatot, ami abszolut nem csak szexuálisan ertendő, hanem mindenhogy máshogy is. Aki minden héten mással van, az hogy ismer meg bármifele emberi érzést, hogy alakul ki benne egy kapcsolatra való képesség? Sehogy, csak test, test után.
Ok, az se jo ha valaki 22 évesen hozzamegy élete második pasijához, merthogy ne legyen sok, mert akkor tuti 30 evesen ott lesz 2 gyerekkel elválva, de ez a 80-100 pasi akkor is nagyon gáz.
Szerintem legalábbis.
Le kell lépned, mert soha nem fog nyugodni hagyni a gondolat. Simán elvárhatod, hogy max ennyi volt partnere lehet, akkor is ha neked több volt. Ne hagyd, hogy emiatt megalázzanak. Ez a te életed, nem másé!
Unásig hajtogatott érvelés, hogy ha a pasinak lehet, akkor a nőnek miért nem. Azért, mert a férfiak az ártatlanságot és a hűséget keresik a nőkben, a nők pedig mást, ennyi. A múltbéli viselkedés előrevetíti a jövőbeli viselkedést. Az a nő, aki előtte állandóan egyéjszakásokat kergetett, milyen jövőképet vázol fel egy férfinak? Az, hogy mivel magyarázkodik, teljesen mindegy. A férfinak ösztönösen az a legfontosabb, hogy a gyerek amit 18-20 évig pénzel meg felnevel, az az övé legyen. Igen, akkor is ha a férfi még nem akar gyereket, mert ez ösztönös viselkedés. Csak a nő tudja 100%-osan, hogy az övé a gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!