Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el a párom hány fiúval volt együtt?
#8:
Nem lehetetlen, ide írkál már mióta egy 25 éves lány, aki szűz, még beszélgetni se mer a fiúkkal. Vannak szüzek.
2023. máj. 7. 14:24
She's not yours. It's just your turn.
Dőlj hátra, és élvezd az utazást, tart ameddig tart.
2023. máj. 7. 14:30
Kérdező te idióta vagy, de nem csak te tehetsz róla, mert a sok idióta elrontott. Ha a nődnek senki nem lett volna, lett volna sok magányos órája amíg bedepizik, és most sokkal rosszabb lenne a személyisége. Ha csak 1 vagy 2 lett volna neki az valószínű nagy szerelem lett volna, te meg lehetnél a ha ló nincs jó a szamár. Ezen kívül zavarta volna hogy neki sokkal kevesebb tapasztalata volt, és nem bízott volna benned = féltékenység = hisztik. Ez a lehető legjobb helyzet neked amiben vagy.
2023. máj. 7. 14:36
14/42 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Jó oka is volt rá , hogy ez a szám miért ekkora..Kapcsolat függő volt,de nem talált szerelmet , mindig csak reménykedett..Engem úgy szeret mint még soha senkit , és én is őt.Nem értem miért vagyok ennyire fasz , köszönöm a válaszotokat , mostmár mindenképp tudom , hogy az én felfogásommal van probléma.Megpróbálok változtatni rajta , mert a múlton ő nem tud. Remélem eltűnik a fájdalom.Ő eltudta fogadni az enyémet , nem értem miért gondolom úgy , hogy egy lánynak akit a felégednek tudnál elképzelni miért baj, hogy ennyi volt partnere volt..És én nem az övét..Önző vagyok.
14 - Ez majd egyre jobban elhatalmasodik rajtad, gyanakvó leszel és féltékeny! Egy jó kapcsolatot szétcseszel az egód miatt...
Az én nejemnek sokkal több pasija volt a te csajodnál (igaz 5 évvel idősebben vettem el) és pont egy orgián ismertem meg.
Imádott feleségemmé lett. Egyáltalán nem zavar hogy sok pasija volt. Mai napig járunk orgiákra, ettől még nagyon szerethetjük egymást!
Külön kell választani a szexet és az érzelmeket!
Egy nő nem a birtokod, a házassági anyakönyvi kivonat nem egyenlő a tulajdonlappal!
2023. máj. 7. 14:56
Kérdezd meg tőle, hogy fogadja el, hogy neked is kb. ennyi nőd volt.
2023. máj. 7. 15:03
Juj... na ez nekem is fáj.
Még tetejében nem is egy óriási szám, először azt hittem valami 50+ lesz, erre 15 😂
Nem az a lényeg, hogy mi volt előtted. Az a lényeg, hogy most mi van kettőtök között, próbálj inkább ne a múltra koncentrálni.
2023. máj. 7. 15:14
Jól látod, ezt magadban kéne rendezni, mert nincs ezzel különösebb probléma, hasonló a múltatok, nem nagyon extrém számról van szó és tudod a mögöttes okot, szóval nem kéne, hogy ez ennyire zavarjon. De ha nem tudod elfogadni, arra rámehet a kapcsolatotok, szóval érdemes vele foglalkozni. Először is, gondold át valójában mi zavar. Az, hogy ő nő és emiatt nála ez már szerinted sok? Szerinted sok vagy a társadalmi megítélés miatt zavar? Esetleg félsz, hogy nem vagy neki elég, idővel téged is lecserél? Van bármi hatással a kapcsolatotokra az, hogy mennyi partnere volt korábban?
2023. máj. 7. 15:16
19/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, nem hittem volna , hogy ilyen értelmes válaszokat fogok kapni.Sokat segített.
22 éves 15 pasi. Főnyeremény! :D Gondolom szép családi háttér is megvan neki. Vedd feleségül! ;)
2023. máj. 7. 15:32
Kapcsolódó kérdések: