Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el a párom hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el a párom hány fiúval volt együtt?

Figyelt kérdés
A barátnőm 22 éves , és velem együtt 15 fiúval volt. Őszintén elmondta , ezt tisztelem benne. Szeretem is, de együtt vagyunk 4 hónapja és nem tudom túl tenni magam rajta , annak ellenére , hogy nekem is hasonló a múltam.Próbálom átkonvertálni az agyamba , hogy ez nem baj, de nem megy.Egyszerűen fáj, nem tudok mit tenni ellene...Köszönöm előre is a válaszokat

2023. máj. 7. 14:05
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
15%
Hpv szűrésre remélem elvitted már!
2023. máj. 7. 15:54
 22/42 anonim ***** válasza:
14%

Nálam eleve kuka lenne egy ilyen lány. Ad egy, aki ennyi pasival dugott az számomra komolytalan. Ha társfüggő, akkor pszichésen sérült, gondolom családi hozomány. Számomra ez nem jó alap sem párkapcsolatra, sem családalapításra. Ha már párkeresés, akkor az ember válogassa meg hogy kivel akar lenni, a pénztártól való távozás után már reklamációt nem fogadunk el.

Mivel a véleményem erősen felháborodást kell a nőknél, én ezt boldogan vállalom. Egyébként nem kell izgulni, ugyanúgy sok fiú jött rossz családból, sok fiúnak tök mindegy milyen nővel van együtt, csak legyen kit dugni. Aki meg gondol a jövöjére, azokat meg békén kell hagyni!

2023. máj. 7. 15:59
 23/42 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is ennyi volt, vőlegényemnek meg kb 4. Nem vitázunk, nem féltékenykedik.

Igaz ennyi kb 33 éves koromra lett, 22 évesen még csak a negyedik jött, de itt nem ez a lényeg, hanem hogy jó hogy egálban vagytok. Egyikőtöknek sincs joga féltékenykedni. Lényeg hogy egymás mellett ne legyen más.

2023. máj. 7. 16:21
 24/42 anonim ***** válasza:
77%
22 Emellett jobb helyeken a nők nem dugnak, hanem szerelmesek, és az összes többi hasonló szöveg amiket ilyenkor szoktál mondani az téged minősít.
2023. máj. 7. 16:32
 25/42 anonim ***** válasza:
29%

25. Értem! Akkor sok nő pénzért szerelmeskedik. Kössz hogy szóltál. Nekem elveim vannak/voltak, ezért is vagyok sikeres az életben. Mindenki olyan partnert keres mint önmaga. Az hogy itt a gyk-n sokan lelki betegek, rossz családból jöttek, vagy dugtak fűvel-fával és ezt természetesnek tartják, vagy 40 évesen is szűzek, az személyes dolog.

A véleményem az enyém, illik tiszteletben tartani, és sem kötök bele másba a véleménye miatt. A lepontozás meg az egó meg a kicsinyesség jele.

Ha nekem 22 éves lánynak 15 szexpartner sok, akkor az az én világomban sok. Az hogy te vagy más emiatt kiakad, az nem a bennem levő elfogadás hiánya, hanem mindenkinek a sajátja. Normális családban nőttem fel, nekem is van lányom 20 éves, és valahogy nem szexelt még 10 fiúval, nem véletlenül. Van tartása, kapott normális nevelést, tudja a saját értékét.

Nekem is voltak egyéjszakások, de az ott véget is ért, mert nekem ez a hozzáállás egy nő részéről nem érték, sőt taszít. Rendes is voltam, mert kihasználhattam volna sok nőt, de nem tettem, szerintem ezt a férfiak 98%-a bőven kihasználta volna.

A lényeg hogy mindenki a saját értékrendje alapján választ, én ezt nem is tartom rossznak. A véleményem rólam szól, a fórum lényege meg az, hogy értelmes ámde különböző válaszok alapján a kérdező is dönthet, ha mást nem, akkor láthatja hogy a világunk sokrétű.

Nem, egyáltalán nem kell magadévá tenned a véleményem, de aki rendben van magával az elfogadja. A stílusom éles, ezért elnézést kérek, én ilyen vagyok.

2023. máj. 7. 19:13
 26/42 anonim ***** válasza:
62%

"Nekem is voltak egyéjszakások"

Hímringyó beütésed van, aztán pont te osztod az észt. Majd a lányod is rájön milyen apja van.

A stílusod nem éles, hanem ostoba. Az enyém meg jó megfigyelő.

2023. máj. 7. 21:45
 27/42 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem teljesen lényegtelen hogy mennyi illetővel volt elötted a párod. Azt a mult. Azt le kell zárni. Mindenki követ el dolgokat. Jót is, rosszat is. Most ha együtt vagyok valakivel, akit szeretek imádok. Lezárom a multat. A mostanra kell szerintem koncentrálni. Meg a jövőre. A volt párom is ilyen volt. Az nem tetszett neki hogy elötte voltam mással is
2023. máj. 7. 21:50
 28/42 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem teljesen hülyeség a múltal törődni. Szerintem az a lényge hogy hűségesek legyetek egymáshoz.legyetek egymás mellet jóban rosszban. Szeressétek egymást. Most ilyen dolog miatt ne menjen tönkre a kapcsolatotok
2023. máj. 7. 21:54
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudom túl tenni magam rajta , annak ellenére , hogy nekem is hasonló a múltam"

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

2023. máj. 8. 00:26
 30/42 anonim ***** válasza:
51%

26. Végtelenül ostoba vagy, ráadásul egoista és rosszindulatú. Ez csak rád nézve aggasztó. Hogy milyen apja vagyok a lányomnak? Példás! Sok nő szeretne olyan férjet mint én vagyok, veled ellentétben én nem csak a családomért tettem hanem a társadalomért is, emellett még megemlíteném a környezetemért tett munkásságomat is. Hogy is mondják ezt? ... elismert ember vagyok. Ne haragudj, annyira élvezem amikor itt egy anonym oldalon belém állnak a hozzád hasonlók, aztán én is anonym módon kiosztom őket. Te és én köztem annyi a különbség hogy mögöttem van tartalom, valamit elértem már, te meg toporogsz mérgedben. :)

Hidd el, az sem érdekel hogy elhiszed-e vagy sem, elég ha én tudom ki vagyok. Angolul úgy mondják hogy: PROVEN. Nekem jó, neked nem. A szavaid olyanok mint a késő esti fuvallat ami egy várfalat akar ledönteni. Remélem érted.

2023. máj. 8. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!