Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a férfiak tinderen ?

Figyelt kérdés

Kap a pasi egy szívecskét...pár perc múlva látom párba álltunk ,utána semmi !!!

Se egy hello se egy bú vagy bá ..!!!

Mire várnak ,vagy akkor mire jó ez ?

Valaki legyen szíves normálisan el magyarázni mert nekem magam ! Köszönöm szépen !

N31

2023. máj. 3. 16:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
Hát amikor pörgetem a tindert, megesik, hogy csak az első kép alapján húzom jobbra a csajokat, aztán így előfodrul,hogy olyanokat is jobbra húzok, akiknek később jobban megnézve a profilját annyira nem jönnek be. Ha bármilyen szinten érzek késztetést,hogy legalább egy randiig eljussunk,akkor írok neki. Akinek nem írok, az valszeg nem érdekel annyira. Törölni meg senkit se szoktam,mert nekem aztán tökmind1, hogy ott van e vagy sem(de nem c vagy d terv,mint amit itt valaki írt, ha valaki egyszer nem keltette föl az érdeklődésem,arra már nem fogok ráírni,szimplán lusta vagyok törölgetni)
2023. máj. 3. 18:59
 12/15 anonim válasza:
61%
Mindenkit jobbra húzunk, és utána válogatunk, ha esetleg van pár..
2023. máj. 3. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
9-es jól összefoglalta!
2023. máj. 4. 00:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszeru. A nok azt lapozzak balra, akit szivesen megismernenek. A ferfiak tobbsege szinte mindenkit. Aztan mikor abbol a rengetegbol osszejon egy match, akkor nezik meg a kepet es valasztanak. Nem ir, nem lajkol.

Idobe telt, mig rajottem, de igazabol nagyon tipikus.

2023. máj. 9. 11:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Üdv a való világban. Férfiként ugyanez. Párba állok a bigével, ráírok, hogy mi a stájsz, erre játssza a némasági fogadalmat tett apácát.
2023. máj. 9. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!