Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő aki beismeri,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő aki beismeri, hogy nèmileg èrdekből esett teherbe?

Figyelt kérdés

Nekem volt anno több kollèganőm is aki elmondta, hogy elege van a munkàbòl ami tènyleg nagyon stresszes ès fàrasztò volt ès inkàbb el megy szülni mert akkor nem kell dolgoznia 3 èvig.

Volt olyan aki szülès utàn vissza jött ès làtta, hogy mèg tosszabb a helyzet mint volt. 9 hònappal kèsőbb megint teherbe esett ès alig vàrta, hogy ne kelljen jönnie.

Ismerek több olyat is aki azèrt szült mert gazdag pasija lett ès mindenkèppen meg akarta fogni magànak?

Van itt olyan aki elismeri itt nèv nèlkül, hogy èrdekből vàllalt babàt?

2023. máj. 3. 11:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
97%
Én meg olyat hallottam a szomszédom kutyájának a keresztapjának a volt osztálytársától, hogy akinek nincs gyereke, vagy már felnevelte, az mindig beleüti az orrát a mostani szülők életébe, és a vélt igazságát valóságként adja elő. Ezért kapom meg én is mindig, hogy BIZTOS a babaváró miatt szültem. Mert hát BIZTOS abból lett az új kerítés. Meg BIZTOS, hogy a gyereket sem szeretem, mert bölcsis volt.
2023. máj. 3. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

Ez is egy indok volt. Évek óta folyamatosan tanultam és dolgoztam egyszerre. Volt, hogy hétköznap délelőtt órák, délután-este pedig meló. Volt hogy annyira szarul tudtam felvenni az óráimat, hogy egy szabad hétvégi napom sem volt, mert muszáj volt mindkettőn dolgozni. Kiégtem, gondoltam jó lesz otthon babázni picit.

Rábsztam, mert nagyon kemény meló itthon lenni babával. Imádom őt amúgy, ő a mindenem mióta megszületett. De míg korábban ha esti műszakos voltam is, tízre itthon voltam és pihenhettem, addig ez egy 0-24 szolgálat. Nincs olyan perc, mikor kényelmesen hátradőlhetek, hogy na akkor most tuti tudok pihenni X időt. Este sem, soha. Születése előtt aludtam utoljára egyben 4 óránál többet. Aki több gyereket vállal, az azért teszi mert annyit akar. Pihenni fixen nem lehet mellettük.

2023. máj. 3. 14:24
 13/15 A kérdező kommentje:

3-as ez egy korrekt válasz és el is hiszem.

Azt viszont nem értem, hogy,a nők miért pontozzák le azt aki meg ismer olyan nőt aki érdekből szült.

Mert én is ismerek ilyet.

Nyilván nem utálja a gyerekét, de a munkától való szabadulás vagy a pasi magamhoz láncolására van bőven példa.

Elhiszem, hogy sok olyan van aki nem ilyen, de nem egy-kettő van aki meg ilyen.

Szomorú, hogy nagyon kevés nő képes ezzel szembenézni és beismerni.

2023. máj. 3. 14:25
 14/15 anonim ***** válasza:
11-es nem rólad volt szó, nem kell magadra venni. Mi nem ismerünk téged, tehát készséggel elhisszük, hogy a gyerekvállalás öröméért szültél. Te meg nem ismered azokat, akikről mi beszélünk, tehát engedtessék meg, hogy nekünk is igazunk lehet.
2023. máj. 3. 14:27
 15/15 anonim ***** válasza:
84%
5 és ki tartja el őket? Vagy a szaros 12 ezres adókedcezményre és a 12 ezres családira gondolsz?
2023. máj. 3. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!