Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatban élők többet fürdenek, mint a szinglik?
Figyelt kérdés
Több embertől is hallottam, hogy esténként nem akar úgy befeküdni a párja mellé, hogy nem zuhanyozott le, máskor meg lehet nem foglalkozik vele. Akkor ez nem önmaga felé elvárás? Párkapcsolatban milyen gyakran fordul elő, hogy büdösen lássák egymást a felek?2023. ápr. 30. 21:15
11/26 anonim válasza:
Igen, mert szex előtt-után van egy plussz gyors mosakodás, ami egyébként nem lenne.
12/26 MolotovPunk válasza:
Évek óta szingli pasi vagyok, de naponta kétszer zuhanyzok. Mikor párkapcsolatban voltam, akkor is napi 2x fürödtem, reggel és késő este.
14/26 MolotovPunk válasza:
Vékony vagyok és magas. Ha úgy vesszük sportos. De miért lényeg ez?
16/26 anonim válasza:
Van egy munkatársam nem fürdik 40 éves szűz.
Mellette 130 kg és szakadt ruhákban is jár.
Én az örömlánynál is 2X fürdök 1 órán belül.
Ha randizunk. Nem is én vagyok a 40 éves szűz.
18/26 anonim válasza:
Több ezer éve feltalálták a prostitúciót pajtás.
Egyébként meg havi 200 óra munka mellet nekem se időm, se kapacitásom nincs hagyományos b nőre.
Most kövezettek meg.
19/26 anonim válasza:
17: A torkánál ragadtad meg a 16-ost😆.
20/26 anonim válasza:
18-nem kövezlek meg, csak azt ne nevezzük már randinak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!