Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a párkapcsolatotok 7 év után? (Vagy milyen volt a párkapcsolat a 7. Évben?) Meddig jutottatok, hol tartotok jelenleg az életben? Mennyi nyoma van még a szerelemnek? Mennyi mélypont volt? Stb.
Hét éve vagyunk együtt, nemrég ünnepeltük az évfordulónkat.
Évek óta együtt élünk, gyerekeink vannak.
A szerelem jelen van, ahogy a fizikai vonzalom is épp olyan erős, mint régen. Ami változott, az a lehetőség, hiszen kicsi gyerekeink vannak. A kommunikáció nagyon jó, erre különösen ügyelünk, szerintem az egyik legfontosabb tényező. Mélypontnak nem nevezném, de az első gyerekünk születése után azért elég nehéz volt a helyzet. Sokkal jobban kellett koncentrálni arra, hogyan értsük meg egymást a lehető legjobban, és hogy tudunk mindent, ami új, szépen megoldani. Azt mondanám, pár hónapig is nehéz volt, de kilábaltunk, és pl. második gyereknél már nem volt ilyen.
Szóval összességében azt mondom, a kapcsolatunk nagyon jó. Szeretjük, tiszteljük egymást, figyelünk egymásra, törődünk egymással, töltünk időt kettesben. Nem hibátlan egyikünk sem, de olyat nem tudnék említeni, ami hiányzik a kapcsolatunkból.
14.éve vagyunk együtt. Hát, majdnem elváltunk, és most is csak lakótársak vagyunk.
Nincs vita köztünk, de qvára elfáradt a kapcsolat.
Addigra 6 éve együtt éltünk, házasok voltunk, én meg terhes a lányunkkal. Több mélyponton túl voltunk, talán 2 igazán komoly volt, és sajnos mindkettő nagyrészt az hibámból. Soha nem fogom neki elfelejteni, hogy a szarban is mellettem maradt. Emiatt olyan szintű kötődés alakult már ki eddigre, ami megbonthatatlan. 7 év után is ugyanúgy szerettük egymást (még mindig tart). Akkor pl a szexuális életünk mondjuk a terhesség miatt pont pangott, de túléltük és utána az is megint jó lett.
Én abban soha nem hittem, hogy a szerelem elmúlik. Nyilván nem 0-24 égek tűzben, de ugyanúgy megvan a szerelem, mikor kell akkor fellángol, a hétköznapokban meg egy átlag szinten stagnál, ami segít ahhoz, hogy ne a nyűgjei, hanem a társai legyünk egymásnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!