Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha sokáig bámult??
Sziasztok!
Körülbelül két hónapja találkoztam először egy férfival, az első munkanapomon. A nő kollégáimat lekísértem dohányozni, és amikor körülbelül 15 újonccal lejött cigizni folyamatosan nézett. Amikor mi elindultunk felfele, a tekintetét akkoris magamon éreztem. Később kiderült, hogy a főnökömmel barátok, és gyakran jár át hozzánk.. amikor ismét találkoztam vele megint azt vettem észre, hogy néz... sokáig gondolkodtam rajta, hogy nem csak bebeszélem-e magamnak, de egészen biztos vagyok benne, hogy olyankor engem nézett. Azóta mindig előre köszön, és gyakran nekem külön köszön, ha társaságban vagyunk. Jóképű férfi, szóval az még csak meg sem fordult a fejemben, hogy tetszenék neki, főleg, hogy láttam képeket az exéről. Szerintetek miért bámulhat? Egyre kényelmetlenebbül érzem magam, amikor találkozunk... lehet, hogy rondának tart vagy esetleg egyszerűen utál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!