Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg tőle?
van egy fiú akivel találkozgattam.. 3. talin nem jelent meg.. csak késöbb vettem észre, h fészen írt egy levelet h elhúzdik a dolga..nemtud jönni. amikor hazaértem leoltottam picit:S utánna kiírta h neharagudjak... de mivel nem ragáltam rá semmit kitörölte a post-ot. msn en meg nem ír rám. h írjak rá hogy akkor most mi van? miért nem beszélgetünk? vagy miért nem beszéljük meg a dolgot?
16.L
hátt..írjál rá hogy nem ugy gondoltad és hogy facen csak későn vetted észre az üzenetet,és hogy szeretnéd vele ezt az egészet megbeszélni.*-*és mindenképpen kérj bocsánatot hogy így nekiugrottál.:o nemvolt szándékos és hogy nem akartad.mondd meg neki hogy nincs harag,és ő se haragudjon amiért egy "picit leoltottad".ennyi az egész.*-*
potoljátok be a kihagyott talit és megoldodik minden szerintem:)
soksikert*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!