Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy nő de régebben bántottam lenne nála esélyem vajon ezek után ?
Engedd már el. Oké, akkor nem gondolkodtál... de most gondolkodj!! Ne zaklasd fel a múltját a létezéseddel. Így is elég traumát okoztál neki. Nincs szüksége rá, hogy felhánytorgasd.
Lépj tovább!
Teljesen lényegtelen a történetben az, hogy milyen lettél. Az ő szemszöge mindig az lesz, hogy milyen voltál. Jobb, ha kerülöd őt. Ha jót akarsz neki, akkor kerüld.
Szerintem ne fuss a sorsod után szándékosan. Úgyis utolér.
Miből gondolod hogy a lány nem emlékszik? Nem félsz, hogy nagyon is tudja ki vagy, eljátsza a könnyen kaphatót aztán meg jól megszivat? Én tuti azt tenném :D
Nehogy egy szál semmiben találd magad egy nyilvános helyen vagy esetleg kikötözve és magadra hagyva… :D csak szóltam.
Mi van mostanában ezen az oldalon?
Mi ez a sok bicskanyitogató kérdés? Elég gyanús...
Ha mégis igaz, jó lenne ha békén hagynád... Beteg....
20
Az, hogy most milyen ember vagy ez őt nem fogja érdekelni, tetted amit tettél és hiába volt rég a szemében te biztosan nem leszel jó ember.
Igen jobbat érdemel egy olyat aki mondjuk nem bántotta és nemis fogja soha.
Igen őt védik, vagy téged kéne? Dehogyis.
Ketten vertétek meg a testvérét még jóhogy védte aztán még ő a hibás minek ment oda.🤦🏻♀️
Remélem ennek a negyede sem igaz, ha mégis a lelked mélyén te is tudod ezt a lányt jobb ha hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!