Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tetszik egy nő de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy nő de régebben bántottam lenne nála esélyem vajon ezek után ?

Figyelt kérdés
Azt hiszem 8/9 éve történt hogy erőfitogtatásból meg vertünk 2en egy fiút a húga szaladt oda meg védeni én meg bántottam a lányt is. Nagyon félt tőlem merett szemmel nézett rám másnap is és át mentek mind a ketten másik suliba utánna nem láttam. De most pont felém költözött a csaj és elég jó kis csaj lett belőle szívesen beszélgetnék vele de nem igazán merek oda menni.
2023. ápr. 27. 20:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ja, majd biztos térdre vetődünk egy bántalmazó féreg előtt 💩
2023. ápr. 27. 21:23
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem harapósak hanem igazuk van mi az, hogy bántod aztán meg még bepróbálkoznál nála?

Nem normális dolog, nagyon nem!

2023. ápr. 27. 21:27
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Semmi esélyed nincs a nőnél, teljesen felesleges próbalkozni is.
2023. ápr. 27. 21:29
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd békén! Megijedne tőled..

Zárt le a múltat és keress mást!

Jézusom,eszembe se jutna ilyen

2023. ápr. 27. 21:32
 15/28 A kérdező kommentje:

#12 akkor nem gondolkodtam sajnos. Meg amúgy se mondta neki senki hogy jöjjön oda.

Szerintem mindenki követett el hibát

2023. ápr. 27. 21:33
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ti, akik másokat basztattatok, sosem fogjátok megérteni, hogy milyen a mi oldalunkon állni. Hagyd békén.
2023. ápr. 27. 21:33
 17/28 anonim ***** válasza:
99%

Ilyet írni, hogy senki sem mondta menjen oda...

Neked ki mondta, hogy bántsd?

Miért érezted azt ehhez jogod van?

Ne próbáld kimagyarázni ezt úgysem fogod tudni.

Ez nem egy aprócska hiba nehogy már azt hidd.

Ez a lány jobbat érdemel és remélem ezt ő is tudja

2023. ápr. 27. 21:36
 18/28 A kérdező kommentje:
Ő jött oda aes nem éreztem így hogy jogom van ! Meg is bántam és jóvá szeretném tenni
2023. ápr. 27. 21:49
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

18

Ha mondjuk te így a közelembe jösz akkor megverhetlek pl mert minek jöttél oda...

Ne ezt hagyd inkább ez akkora szó szerint nyomorék dolog volt részedről, hogy soha nem fogod jóvá tenni.

Sokkal sokkal jobbat érdemel ez a lány.

2023. ápr. 27. 21:52
 20/28 A kérdező kommentje:
Sokkal jobbat érdemel ? Miért is egy hiba miatt nem lehetek ennyire rossz meg. Nem értem miért védi ennyire itt mindenki őt
2023. ápr. 27. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!