Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj magához akar láncolni, az ismerőseimet kitúrja, és minél több időt akar velem tölteni. Nagyon beteg, hogy ez tetszik nekem? (Mindenki szerint menekülnöm kellene.)
Pár hónapja ismerem, csak max. 2 napokat töltöttünk egymás nélkül, de általában naponta találkozunk. Az ismerőseimet kitúrja (duzzog, féltékeny, kiakad ha mással vagyok), és minél több időt akar velem tölteni.
Mondta, hogy azért választott mert érezte, hogy én is "beteg vagyok", és őszintén szólva igaza van, nekem is tetszik ez a helyzet :)
Ez nagyon fura? Amúgy tényleg menekülnöm kellene? (Miért mondja ezt mindenki?)
Borsó meg a héja. Védekezzetek!
Arra azért gondolj, hogyha mindent hagysz neki, és ő dobbant, nem marad senkid.
Eleinte jah szórakoztatók az ilyenek. Később nem lesz az, mikor már 2 értelmes mondata se lesz soha, nyaralni se lehet vele mert ott is az folyna csak, hol voltál mit csinaltal miért késtél nem szexelek veled duzzogok, nincs igazad, hazudtál. Es ezt ugy 0-24 ben.
Menegetozz magyarázkodj vezekelj. Egy jó napod se lesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!