Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a párommal? Már nem bírom tovább.
Ne oltsatok!
A párommal 3 éve vagyok együtt. Ő az első, mindenben, (párkapcsolat, csók, szex). Másfél éve élünk együtt, 5-6 hónapja érzem azt, hogy nem szeretem és sokszor már a hátam közepére se kívánom.
Nem figyel rám, a szex is rossz (2 perc kb., és rohadtul nem zavarja, hogy nekem nincs semmi élvezet benne). Eleinte még mentünk programokra, mióta együtt élünk, állandóan fekszik munka után, és az is zavarja, hogyha én elmegyek a barátnőimmel valahova. Elméleteket gyárt (nem megcsalásosat), amiket tényként közöl, flegmáskodik velem, és többször beégetett már a barátnőim előtt.
Nem egyszer, nem kétszer leültettem az elmúlt 2-3-4 hónapban, hogy ez így nem jó, változtasson, de túl magának értetődőnek veszi, hogy én ott vagyunk neki mindig is.
Szokásos üzit küld el:
"Szia szívem ! itt agy!
Milyen agy?
Mától szingli vagy!"
Béla, már nem szeretlek, ezért most pakolom a cuccom, és ennyi volt a kapcsolatunk.
Így. Nem kell túlvonyolítani.
Ahogy előttem írták.
Kimondod, hogy köszi, de elég volt.
Ne is legyél olyannal aki lejárat mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!