Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakoriak instagramonon az átverések?
Múltkor megtalált egy lány, találkoztunk, és majdnem a bankkártyám bánta meg egy csomó pénzem. Bár volt szex, de egy óriási lehúzássorozat lett volna ha nem figyelek oda. A profilja teljesen normálisnak tűnt.
Utána jelölgettem kb 20 profilt (csajokat) és az egyikkel elkezdtünk beszélni. Az meg egy nap után mondta el, azt is nehezen, hogy 18 alatt van akkor persze azonnal mondtam neki, hogy nem akarok vele sem ismerkedni sem szexről sem SEMMI ILYENRŐL beszélgetni. gyanús dolgokat mondott, hogy valami üzletemberrel szexel stb. elmondtam neki, hogy ha bajban van keresse fel a hatóságokat. Lehet ez is valami lehúzás, vagy durva zsarolás lehetett volna.
Nem tudom mi van de már a második ilyen gyanús eset volt. Ráadásul a legtöbb nő akit ott látok azokról szinte meg lehet mondani, hogy luxus prostik.
Valójában mi a helyzet?
Szerintem ezt a kérdést már olvastam.
De mekkora balfasznak kell lenni mindentől függetlenül, hogy a kártyádat csupaszon a zsebedben tartsd?
"Mert mondjuk baratnot keresek."
Akkor illene nem minden jött ment lánnyal instagrammon összefeküdni, ahol már az első alkalommal tisztán látszik, hogy csak lehúzni szeretne. Milyen értékrendje lehet egy olyan lánynak, aki szinte random palikkal dug pár alkalom után?
Közösségi média, komoly kapcsolat? Nekem valahogy ez a 2 dolog nem kapcsolódik sehogy sem.. Oké, összejöhet egyszer, de nagyon ritka az, hogy egy teljesen random emberrel komoly dolog legyen közösségi médiából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!