Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ismerkedni Instagramon?
Figyelt kérdés
Ismertél már meg ott valakit? Akivel később találkoztál is, randiztál vele, esetleg párkapcsolat is lett belőle?2022. dec. 18. 07:20
1/15 anonim válasza:
Igen, ismertem meg, találkoztunk is, szeretkeztünk is 1x. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, és várjuk mindketten a következő lehetőséget a találkozásra.
Miért ne lehetne bárhol is ismerkedni?
Ha bejön valaki, akkor akár a sarki késdobálóban, vagy a mellette lévő ABC-ben is.
2/15 anonim válasza:
Az Instagram nem online társkereső. Rengeteg no van, aki nem szereti, ha ott zargatjak.
3/15 anonim válasza:
nekem főleg a hobbijaimról szól az instagramom és szívesen ismerkednék ott valakivel akinek ugyanazok az érdeklődési körei mint nekem, de még nem történt ilyesmi az évek alatt
N
4/15 anonim válasza:
Lehet, viszont 20x nehezebb mint máshol
5/15 anonim válasza:
Ismerkedni nem tudom de szakitani insta miatt simán.
(Volt párom titkon a sogornőjébe szerelmes mindig szivecskézi-a családi képeit nem, csak amin a nő van kodobott csecsekkel meg ilyeneket)a sogornő rajta röhög, én meg szakitottam.)
6/15 anonim válasza:
Ha férfi vagy, akkor tökéletesen kell kinézned ahhoz, hogy bármilyen netes fórumon visszaírjon egy ismeretlen nő. Instagramon amúgy sem érdemes ismerkedni, ott csak a ribik vannak fent.
8/15 anonim válasza:
Instán lévő pasival eleve nem szívesen ismerkedek. A pasik általában csak az insta ptsak végett vannak fent és arra nyáladzanak. Ennél fog a instant szűrő inkább, de ez én vagyok.
9/15 anonim válasza:
Ha model alkatú vagy akkor tuti könnyen találsz valami csitrit
10/15 anonim válasza:
Az én tapasztalatom az, hogy a nők/lányok nem annyira szeretik, hogyha idegen rájuk ír. Ettől függetlenül biztos kivétel, és valaki kedvesen fogadja, ha rájuk ír egy srác… Nekem legutoljára, pár üzenetváltás után nem írt vissza a kiszemeltem. Ez van. 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!