Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mitől van? 1-2 hónapig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől van? 1-2 hónapig elviselem az érintest és a szexet, aztán megunom és menekülök.

Figyelt kérdés

Alapból nem foglalkoztat különösen a szex és érintésre se vágyom. Ku nem allhatom az ölelést is.

30 feletti nő vagyok. Ez miatt nem is keresek párkapcsolatot. Mindegyiknél ez volt, kezdetekől fogva. Pár hónap és miattam elmaradt. Szexelni nem szeretek,mert este aludni akarok, nappal meg inkább minden mást csinálnék, mint azt. Mellemhez se érjen senki és ne is simogasson. Undorító más nyála meg izzadt teste.

2023. ápr. 26. 13:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi igényed van rá. Nekem kórházi élmények miatt van az, hogy nem szeretem az ériintést.
2023. ápr. 26. 13:22
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aszexuális vagy bizonyos értelemben. Nem mindenkinek ugyanolyanok az igényei. Hasonló beállítottságú partnerre lenne szükséged, akivel a kapcsolat egyéb részeire koncentrálhattok.
2023. ápr. 26. 13:23
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem molesztáltak gyerekkorodban?
2023. ápr. 26. 13:25
 4/18 A kérdező kommentje:
Első, nekem is voltak kórházi élmények, de autizmus is állhat nálam a háttérben. De egy autista is szexel.
2023. ápr. 26. 13:25
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem molesztáltak, de nem is ölelgettek. Idegbeteg családban nottem fel ,ahol állandóan veszekedés volt.
2023. ápr. 26. 13:26
 6/18 A kérdező kommentje:
Ha 1-2 percig tartana, jobban elviselném.
2023. ápr. 26. 13:30
 7/18 anonim ***** válasza:

5 - Nem vagy hozzászokva a kellemes fizikai közelséghez.

Béke, biztonság és lassú közeledés kéne neked szerintem.

És fel kell oldódnod, mindig ott lenni a pillanatban.

Ennyi megy, ezt már nem szeretném. - Szépen óvatosan, fokozatosan felengedni.

2023. ápr. 26. 13:45
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Tisztaság mánia közrejátszhat esetleg? Hogy amiatt tartod visszataszítónak?
2023. ápr. 26. 14:00
 9/18 A kérdező kommentje:

Lehet zavar az is, hogy utálok izzadt lenni. Most járok sportolni, de alig várom,hogy tusoljak. Nem vagyok izzadós, de akkoris. Magától az emberi testnedvektől undorodom.

Lassú közeledés is zavar, mert nem bírom a lassúságot, tökölést.

2023. ápr. 26. 14:33
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondani akartam hogy keress egy impotens férfit de aztán eszembe jutott hogy az is vágyhat ölelésre,intimitásra. Így szerintem te inkább ne is keress társat,maradj egyedül. Egy normális beállítottságú férfi csak szenvedne melletted. Nem is értem hogy mi motiválna a párkeresésre ha a párkapcsolat legnagyobb örömforrásaira nemet mondasz.
2023. ápr. 26. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!