Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudjam, hogy nézek ki? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy nézek ki? L

Figyelt kérdés

Nem merek ismerkedni, mert felek, hogy ronda vagyok. Felek, ha találkozok valakivel akkor elszornyed, hogy nezek ki..

kepet azert nem akarok kuldeni, mert mindig mashogy nezek ki rajtuk, van ahol jol van ahol rondan. Az egesz eletemet is athatja ez a kettosseg, mondtak mar ram, hogy csunya,ronda, de azt is hogy szep, gyonyoru.

Exem csaladjaban is volt egy rokon aki amuldozott, hogy milyen szep no vagyok. Exem szerint is barkit megkaphatnek. Viszont kaptam mar meg random emberektol, hogy hu de ronda ez a lany vagy, hogy rázták a fejüket, hogy nem jó nő. Emiatt a kettős miatt en sem tudom magam sehova besorolni… nem tudok odamenni emberekhez, hogy helllo mondd mar meg, hogy nezek ki?

Ezt, hogy deritsem igy ki?? Anno a fiuk akikkel joban voltam azt mondtak olyan 7-es vagyok.. hat nem tudom… mar nincsenek ilyen barataim. Nem akarok atverni senkit, hogy ismerkedek aztan meglatnak eloben es sirva szaladnak el. Nincs valamo hely barmi ahol ertekelne valaki realisan??

2023. ápr. 25. 16:12
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Mindegy eldontottem videoval valaszolok azoknak akik szimpatikusak vagy eroltetem majd a video hivast es ha tobbet nem valaszolnak akkor annak annyi. Es csak nem elnek vissza vele..bar oylat ugyse kuldok nekik csak max egy perces valaszt.
2023. ápr. 25. 20:57
 32/36 A kérdező kommentje:
Koszi mindenki. Kepet nem fogok itt kuldeni azert, mert mint irtam kepen szerintem semmi baj velem foleg a jo kepeken. Rosszat ugyse kuldok at. Hasonlo karaktert mondani se tudok..amugy nekem pont a profilom nagyon jo, szembol se veszes. Az egyik oldalamon 15-45fokban gaz a helyzet ott van az állam miatt asszimetria. Ez van… meg nyilvan ezenkivul is vannak aprobb hibaim de a legrosszabb reszem az amit leirtam. Ezeket leszamitva egesz jo a helyzet es emitt felek mert nyilvan a jo szogekbol vagyok fotozva mindig. De eldontottem aki szimpatikus es ugy erzem akarnek tobbet is annak majd kuldok videot amin kicsit jobban latszok.
2023. ápr. 25. 21:01
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
32# engem például a videochat sokkal jobban torzít, mert nem jó a minősége, de te tudod. Viszont azt ne várd, hogy sokan fognak sorban állni, meg a kegyeidért harcolni, hogy videózz velük.
2023. ápr. 25. 21:08
 34/36 A kérdező kommentje:

33, sorban allni? Harcolni kegyeimert? :D

Aki szimpatikus azzal megteszem ezt es ha tovabbra is szimpi vagyok neki akkor tudunk talalkozni is. Ezt nem ertem milyen harc es kegy?

2023. ápr. 25. 21:16
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
34# jaaa, hogy te itt ismerkedni akarsz?😅 Hát az más, de sok normális jelentkezőre akkor se számíts.
2023. ápr. 25. 21:22
 36/36 A kérdező kommentje:
Itt?? Nem itt ismerkedek :D dehogyis!! Mashol ismerkedek ahol vannak fent kepeim is!! Csak igyis parazok, hogy mivel kepeken egesz jo vagyok nem tudom eloben mi a helyzet. Igy kitalaltam, hogy kuldok videot magamrol , ha eljutunk odaig, hogy szimpatikus es levegoben log a talalkozo is..
2023. ápr. 25. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!