Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudjam, hogy nézek ki? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy nézek ki? L

Figyelt kérdés

Nem merek ismerkedni, mert felek, hogy ronda vagyok. Felek, ha találkozok valakivel akkor elszornyed, hogy nezek ki..

kepet azert nem akarok kuldeni, mert mindig mashogy nezek ki rajtuk, van ahol jol van ahol rondan. Az egesz eletemet is athatja ez a kettosseg, mondtak mar ram, hogy csunya,ronda, de azt is hogy szep, gyonyoru.

Exem csaladjaban is volt egy rokon aki amuldozott, hogy milyen szep no vagyok. Exem szerint is barkit megkaphatnek. Viszont kaptam mar meg random emberektol, hogy hu de ronda ez a lany vagy, hogy rázták a fejüket, hogy nem jó nő. Emiatt a kettős miatt en sem tudom magam sehova besorolni… nem tudok odamenni emberekhez, hogy helllo mondd mar meg, hogy nezek ki?

Ezt, hogy deritsem igy ki?? Anno a fiuk akikkel joban voltam azt mondtak olyan 7-es vagyok.. hat nem tudom… mar nincsenek ilyen barataim. Nem akarok atverni senkit, hogy ismerkedek aztan meglatnak eloben es sirva szaladnak el. Nincs valamo hely barmi ahol ertekelne valaki realisan??

2023. ápr. 25. 16:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
49%
Olyan nincs, hogy egy csúnya ember szép legyen a képeken,nagyon durva filter nélkül.Szóval csak küldj ide egy fotót és az igazságot fogod hallani. Ha nem mered akkor félsz, hogy csúnya vagy. Csúnya emberrôl is lehetnek jobb képek de szép sosem lesz a fotón sem.
2023. ápr. 25. 17:49
 22/36 anonim ***** válasza:
47%
A barátok akik szeretnek, és egy jó fej 7 adtak, azt tudod, hogy akkor idegen, aki semmilyen érzelemmel nincs feléd, az MAX egy 5 lesz. Tudom, én egyik barátnőmet szépnek látom, és minden pasi azt mondja ronda.. De én szeretem őt, másképp látom.
2023. ápr. 25. 17:59
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem olyan lehetsz mint én. Testre kifejezetten előnyös. Szemből szép. Szép nagy szemem van, szabályos fehér fogsor, hosszú haj. Viszont profilból görbe az orrom, homorú a homlokom és rövid a nyakam, hiába nincs rajtam felesleg, mintha tokás lennék(ezt utálom a legjobban)

Képeken kisminkelve szemből brutál szép képeim vannak. Viszont ha meglátom magam oldalról random képeken, elszörnyedek sokszor, hogy ne maaaar. Mintha nem is én lennék. Mármint az ember szemből látja magát általában a tükörben és tök máshogy mutat egy ilyen arc mint az enyém más szögből.

2023. ápr. 25. 18:18
 24/36 anonim ***** válasza:
68%
Bemutatnám neked a tükröt.
2023. ápr. 25. 18:29
 25/36 anonim ***** válasza:
9%
kep nelkul nehez megmondani
2023. ápr. 25. 18:40
 26/36 anonim ***** válasza:
0%

Gyökérkeféről még nem hallottál?

Olyan aki társával szemben lenéző magatartást tanúsít.

2023. ápr. 25. 19:16
 27/36 anonim ***** válasza:
94%
Ne küldj képet senkinek, mert könnyen a napiszaron láthatod viszont magad.
2023. ápr. 25. 19:16
 28/36 anonim ***** válasza:
küldj képet hasonlo csajrol
2023. ápr. 25. 19:25
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy érdekes arcod van? Tehát nem az a mai tipik egyenarc? Nekem is különlegesebb arcom van, vannak, akiket rettenetesen megfog, vannak, akiknek meg nem tetszik. Ettől még nem vagyok ronda, csak sem tetszhetek mindenkinek, ahogy te sem.

Én is azt tudom amúgy mondani, amit a többiek. Küldj képet, akkor tudok őszinte véleményt mondani. Lány vagyok, sehova nem foglak kirakni, én is cseréltem már itt képet több emberrel is, senki nem élt vele vissza.

2023. ápr. 25. 19:37
 30/36 anonim ***** válasza:
Gyere dc, videóhívás és megmondom. Ezek szerint akkor annak hinnél?
2023. ápr. 25. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!