Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudjam, hogy nézek ki? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy nézek ki? L

Figyelt kérdés

Nem merek ismerkedni, mert felek, hogy ronda vagyok. Felek, ha találkozok valakivel akkor elszornyed, hogy nezek ki..

kepet azert nem akarok kuldeni, mert mindig mashogy nezek ki rajtuk, van ahol jol van ahol rondan. Az egesz eletemet is athatja ez a kettosseg, mondtak mar ram, hogy csunya,ronda, de azt is hogy szep, gyonyoru.

Exem csaladjaban is volt egy rokon aki amuldozott, hogy milyen szep no vagyok. Exem szerint is barkit megkaphatnek. Viszont kaptam mar meg random emberektol, hogy hu de ronda ez a lany vagy, hogy rázták a fejüket, hogy nem jó nő. Emiatt a kettős miatt en sem tudom magam sehova besorolni… nem tudok odamenni emberekhez, hogy helllo mondd mar meg, hogy nezek ki?

Ezt, hogy deritsem igy ki?? Anno a fiuk akikkel joban voltam azt mondtak olyan 7-es vagyok.. hat nem tudom… mar nincsenek ilyen barataim. Nem akarok atverni senkit, hogy ismerkedek aztan meglatnak eloben es sirva szaladnak el. Nincs valamo hely barmi ahol ertekelne valaki realisan??

2023. ápr. 25. 16:12
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
0%
Lehet bekepzeltnek tunsz es sokan leakartak ezert huzni.
2023. ápr. 25. 16:14
 2/36 anonim ***** válasza:
17%
Itt szerintem elég reális véleményt kaphatsz ha elküldödesz egy fotót magadról. Vegyes vélemények fognak születni valószínüleg. Ha gondolod privátba elküldheted, nem fogok kamuzni, hogy hogyan nézel ki. F
2023. ápr. 25. 16:15
 3/36 anonim ***** válasza:

Szia. Jó vegyek reakciókat kapsz..

Ha gondolod, küldj egy képet magadról és elmondom, mit látok.

25/L

2023. ápr. 25. 16:29
 4/36 A kérdező kommentje:

Mint irtam fotokom tudok jol kinezni.. sokszor eleg jok a fotok amiket keszitek magamrol vagy videokban amiket keszitek magamrol jo kepeket tudok szedni.

Masok altal keszitett mar kevesbe jo, de nem tragikus. Viszont tudok magamrol olyat is kesziteni foleg fekve meg bambulva fura fejtartassal, hogy oltari ronda vagyok rajta szerintem is. Video is olyan, hogy bizonyos fenyben nagyon szep vagyok masikban fulll ronda.

En sem tudok kiigazodni magamon nem tudom hol a valosag..

Nekem olyan kellene hogy valaki megnez eloben.. es elmondja ugy a velemenyet :( vagy kameraban

2023. ápr. 25. 16:34
 5/36 anonim ***** válasza:
39%
Miért nem küldesz egyszerűen egy fotót? Mivel egyszerűbb mint egy kamera vagy élőben? Küld egy olyan képet amin szerinted "csúnya" vagy meg egy olyat ahol "bomba nőnek" nézel ki. Ezzel szerintem egyszerűbben megoldod. :)
2023. ápr. 25. 16:37
 6/36 A kérdező kommentje:
Mert a foto nem a valosag! Az egy allo kep es rajottem a video sem valosag, mert lehet tobbfele fenyben kesziteni es az is valtoztat a kulson. Az elo lenne a legtutibb.. vagy magyon max egy video chat, de azert ott mar lehet trukkozni a fenyekkel.
2023. ápr. 25. 16:40
 7/36 anonim ***** válasza:
9%
Küldesz képet? Véleményem megírom, ha érdekel.
2023. ápr. 25. 16:41
 8/36 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem elég szubjektív dolog az, hogy kinek ki tetszik. Lehet, hogy különleges arcod van, ami valakinek kifejezetten vonzó, van akinek torz. Elméletileg a szimmetria a szépség fokmérője, de mostanában a különleges arcú modellek térnyerésével elindult egy olyan irányzat, hogy nem lehez kijelenteni senkiről, hogy na ő mindenkinek szép.

Nekem például szimmetrikus az arcom, nincs rajta bőrhiba, soha nem sminkeltem és kozmetikusnál se jártam még, de mégis mindig rám fogják, hogy ki vagyok sminkelve, ennek ellenére volt már olyan pasi, akinek nem tetszettem. Lehet, hogy csak kevés az önbizalmad és azon kéne dolgoznod. :)

2023. ápr. 25. 16:43
 9/36 anonim ***** válasza:
6%
Figyelj azért valamennyire, ad egy irányt hogy kb. hogyan nézel ki. Ezért írtam, hogy több esetet is küldhetsz, hogy átfogóbb képet kapjunk arról, hogy hogyan nézel ki. Ez a videóchates dolog nem hiszem, hogy segítene, rajtad. Előben meg max ha megadod hol szoktál lenni napközben akkor tud valaki elmenni megnézni. :D
2023. ápr. 25. 16:45
 10/36 A kérdező kommentje:
Hat ja ez a baj, hogy nem szimmetrikus. Az egyik fele szerintem szep a masik ronda. De igy nem is merek talalkozni se senkivel… csak az a bak igy csak ugy választok 0artnert akinek megtetszem azzal ossezjovok … eleg gaz
2023. ápr. 25. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!