Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, hogy minden évben új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy minden évben új ruhákat szeretnék venni? Tényleg én vagyok "beteg" és többi nő nem évente vesz magának új ruhát hanem 2-5 évente?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 19:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a ruhavásárlás a "cigi".

De mivel kilós turiba járok, nem megy el ruhákra a fél vagyonom, akkor sem, ha hetente vásárolok valamit.

2023. ápr. 21. 21:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi köze a vásárlásaimhoz?
2023. ápr. 21. 22:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem évente veszek ruhát, hanem kb 3 havonta:) Igaz, egyszerre sok cuccot nem veszek, de minden megvásárolt holmit kihasználok teljes mértékben.
2023. ápr. 21. 22:34
 14/17 anonim ***** válasza:
78%
2-es, te rongyokban vagy meztelenül jársz? Nekem a cipőm tönkremegy 1 év alatt. A zoknim elkopik. Pulóverem bolyhosodik. Összekevered a ruhát a festménnyel a falon.
2023. ápr. 22. 01:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként kb. 3-4 havonta vásárolok egy új ruhadarabot, mert kell.
2023. ápr. 22. 07:04
 16/17 Ghgj ***** válasza:
84%
#14: Nem, de nem vásárolok fast fashion termékeket. Például a téli bakancsom a 7. telemet húzta ki velem és semmi baja, mert annak idején rászántam az árát. Nem tudom, hogy jössz ahhoz, hogy megmondd, hogy mit mivel keverek. :D Vásárolj megfontoltabban, akkor majd nem rohad le a lábadról a cipő 1 év alatt.
2023. ápr. 22. 07:46
 17/17 anonim ***** válasza:
52%

16

Ne húzd fel magad. Aránylag márkás ruhákban járok pl. Bugatti, Wellenstein. Azok is kopnak. Általában Skechers cipőim vannek, a téli is. Puha kényelmes kopik. A Loyds talpa is elkopik 1 év alatt. Persze aki Angyal és felhőkön jár ott lehet más a helyzet.

Masszív bakancsom 1x volt. 1 hegyi túrán megette a lábam. Biztos van jobb is. Többé nem próbálkozom.

2023. ápr. 22. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!