Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnenk eskuvot de a beteg apja miatt ugy erzem elmarad. Mit tegyek?
Miért kell egy esküvőt lemondani emiatt? Ha nem ágyhoz kötött, és szállítható állapotban van, akkor rövid időre az apa ott tud lenni a nagy napon!
Ez a ti napotok, nem másé! Akkor szervezzetek kisebb esküvőt!
Mindent meg lehet oldani, ha akarja az ember.
Te a vőlegény vagy a menyasszony?
Nálunk a mamám volt kórházban, mikor unokanővérem esküvője volt (közös nagymama), illetve a nagyapánk előtte 3 hónappal halt meg. Nekünk a szülők azt mondták, hogy ők is örülnek ha az unkáknak/gyerekeknek zajlik az életük.
Most lesz esküvőm, ha apukám beteg lenne és én visszamondanám, egy világ dőlne össze benne és nagyon csalódott lenne. Az okoz nekik nagyobb örömöt ha boldogságot látnak maguk körül, nem az ha lemondunk mindenről ami az élet természetes része.
Mi nem halasztottunk esküvőt, pedig édesapám nem beteg volt (már), hanem meghalt...
Halála után 5 hónappal megtartottuk az esküvőt. Bolt már foglalás, dátum, helyszin, zenészek, minden előre kifizetve...
Fájt, hogy nem volt velünk, de szerintem ő is azt akarta volna, hogy boldogan lásson...szerette nagyon a férjemet...
Tudom egyébként miről beszélsz...az eljegyzésünk az ágybakerülésének idején volt...sokat gondolkodtam azon, hogy ezek után, vagy mellett én lehetek-e boldog. És: IGEN...
Attól még szerettem. de az élet nem áll meg. És ha még 5-6 évig beteg lesz? :-S
Gondoljatok magatokra is!
"Es kifutunk az idobol"
Mégis miylen időből futsz ki de komolyan?? Biztos nem lehetsz több 25-nél, még előtted az élet. Mit számít az a pár hét vagy hónap csúszás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!